З'явилася чергова скарга на сервіс у компанії Rozetka, який їй зовсім не сподобався. Українка не змогла повернути товар, який їй не сподобався.

Про це стало відомо завдяки її скарзі, яку вона опублікувала на порталі otzyvua.net . Там користувачі регулярно залишають свою думку щодо використання тих чи інших сервісів, які є в Україні.

Цього разу під рознесення українки потрапила компанія Rozetka, співробітники якої відмовилися брати назад товар.

ROZETKA. Фото: скрін youtube
ROZETKA. Фото: скрін youtube

Якийсь час тому вона замовила ланс бокс, щоб туди складати дитині обід до школи. Виявилося, що він є досить сумнівною якістю, тому було рішення повернути його назад, адже 14 днів ще не минуло. І тут він зіткнувся з першими труднощами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Виявився повним г....ном...захотіла повернути....так ні, вони то не брали трубку, то потім, у Телеграм...переписувалися, переконалися, по фото, що товар не пошкоджений, надіслали адресу для відправки назад ... поїхала відправляти на другий день, а адреси в Телеграм немає ... видалили" - йдеться в тексті скарги.

Rozetka, фото: retailers.ua
Rozetka, фото: retailers.ua

Після повторного дзвінка вони знову не брали трубку, тобто товар повернути вже не можна було.

Саме тому українка не рекомендує нікому користуватись послугами цієї компанії, оскільки в неї залишилися неприємні відчуття.

Сама компанія ще ніяк цей інцидент не коментувала, тому чи вирішилася ситуація – невідомо.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Нагадаємо, що у Франції побили двох українок за патріотичну музику: здогадатися про національність агресорів не складно .

Раніше повідомлялося, що окупанти в Маріуполі навчають першокласників з брехливої ​​історії зі спотвореними фактами

Також українцям під час війни повідомили ще про одну загрозу: попередження Мінсоцполітики