У росії активно продовжують боротися із "зрадниками", які висловлюють хоч найменшу підтримку українському народові під час війни. Нещодавно затримали жінку за назву точки доступу Wi-Fi "Слава Україні", а тепер покарання понесла росіянка, яка слухала гімн України у власній квартирі.

Одного вечора мешканці москви почули, як їхня сусідка слухає гімн України у своїй квартирі і вирішили доповісти про це "доблесній" поліції.

Поліція росії, фото з вільних джерел
Поліція росії, фото з вільних джерел

Озброєні правоохоронці придумали цілу схему із затримання порушниці - вимкнули в будинку світло, а щойно жінка вийшла, щоб перевірити щиток, тут же її пов'язали та відвезли до відділу.

З неї зняли відбитки пальців. За словами жінки, під час виконання процедури поліцейські кричали на неї та ображали за те, що вона неправильно поклала руки на сканер. Коли затримана сказала, що погано бачить, бо не встигла надіти лінзи, один із поліцейських почав загрожувати їй повною втратою зору. Після цього він назвав її "дурепою" і збив з її голови кепку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Відділ поліції в росії, фото з вільних джерел
Відділ поліції в росії, фото з вільних джерел

Після складання протоколу про затримання її відпустили із зобов'язанням про явку. Протокол про правопорушення складено не було.

З'явитися в ділянку жінку вимагали вже наступного дня. І тут почалося найцікавіше. Коли вона прийшла, то поліцейський сказав, що вона має поставити на заставку телефону російський прапор, нашити на рюкзак символіку Z та V, повісити на нього георгіївські стрічки та вступити до партії "Єдина Росія"

Раніше ми писали про те, що росіянка задумалася, щоб покінчити з життям, але психолог дав "слушну" пораду: "Можна піти в армію"

Як повідомляв Знай.ua, аферисти вправно розвели мешканця Підмосков'я на гроші за допомогою одного дзвінка: заплатив сотні тисяч за гімн України

Також портал Знай.ua писав, що росіянин мало не вбив себе з дружиною, захотівши приготувати бутерброд з TikTok: врятувала ванна