Принцеса Беатріс і принцеса Євгенія назвали королеву Єлизавету II своїм "провідником" та "матріархом" на згадку про свою покійну бабусю в суботу, 17 вересня.

"Ми не змогли багато висловити словами з того часу, як ви нас усіх покинули" , - написали доньки опального принца Ендрю та його колишньої дружини Сари Фергюсон у довгій заяві разом із фотографією, на якій вони були дітьми з бабусею.

"Були сльози і сміх, тиша і балаканина, обійми та самотність, а також загальна втрата для вас, наша улюблена королева і наша улюблена бабуся. Ми, як і багато хто, думали, що ти залишишся тут назавжди. І ми всі жахливо сумуємо за тобою. Ти була нашим матріархом, нашим провідником, нашою люблячою рукою на наших спинах, яка веде нас у цьому світі. Ви так багато чого нас навчили, і ми завжди будемо дорожити цими уроками та спогадами".

Єлизавета II, скріншот: Youtube
Єлизавета II, скріншот: Youtube

Пара подякувала королеві Єлизаветі за те, що вона розсмішила їх, за "збір вересу і малини" і за "наші чаї", серед іншого.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

"Ви, будучи собою, ніколи не дізнаєтеся, який вплив ви зробили на нашу сім'ю і на багатьох людей по всьому світу. Світ оплакує вас, і данина поваги дійсно змусить вас посміхнутися. Всі вони надто вірні тому видатному лідеру, яким ви є."

принцеса Євгенія з чоловіком, фото: princesseugenie / Instagram
принцеса Євгенія з чоловіком, фото: princesseugenie / Instagram

Вони продовжили, що були щасливі, що вона з'єдналася з принцом Філіпом.

"Для нас було честю бути вашими онуками, і ми дуже пишаємося вами" , - написали вони.

Сестри закінчили свою записку, написавши, що знають, що "дядько Чарльз" братиме приклад з Єлизавети.

Принц Чарльз, скрін з відео
Принц Чарльз, скрін з відео

Букінгемський палац оголосив, що королева померла у віці 96 років 8 вересня у Шотландії. За останні два тижні напередодні її похорону, який відбудеться 19 вересня, було багато заходів для довговладної монархії.

34-річна Беатріс та 32-річна Євгенія також взяли участь у чуванні разом зі своїми двоюрідними братами, включаючи принца Вільяма та принца Гаррі, у суботу ввечері, 17 вересня.

Принцеса Беатріс, фото: GettyImages
Принцеса Беатріс, фото: GettyImages

Нагадаємо, що принцу Вільяму потрібно готуватися: король Чарльз III з'явився з болючим кольором рук після смерті Єлизавети II.

Раніше ми повідомляли, що "спаржевий екстрасенс", що передбачив смерть Єлизавети II, зробив заяву про короля Чарльза і Бориса Джонсона.