Щодня обмінний фонд України з кожним днем ​​поповнюється російськими окупантами. Вони розповідають багато цікавих речей і найбільше завжди дивують мотиви.

На YouTube-каналі Володимира Золкіна регулярно з'являються допити таких громадян. Активісти запитують у злочинців, навіщо вони це роблять, які мотиви переслідують, а також що чули останні вісім років від пропаганди.

Цього разу на допит потрапив російський солдат, ідейність якого була збудована на пропагандистській брехні. Він хотів захищати людей, але так і не зрозумів, що рятувати нікого не треба було.

полонені окупанти
полонені окупанти

"Я за людей, яких бомбили 8 років. Тільки те, що нам підносили. Бомблять міста, розстрілюють мирних жителів" - розповідає досить молодий хлопець про те, чому вирішив вирушити воювати в Україну.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Його одразу ж запитали про те, чи він знає офіційну статистику загиблих за останні роки. Очевидно, що він навіть не бачив жодних цифр і просто повівся на російську пропаганду.

У 2021 році всього 25 людей загинуло, у 2020 26 осіб, у 2019 27 осіб. Це статистика для тих, хто все ще вірить у «8 років бомбардували». У Москві тим часом за добу помирає в рази більше, але чомусь ніхто не приходить їх рятувати.

Полонений окупант, скріншот: YouTube
Полонений окупант, скріншот: YouTube

"Це їхня офіційна статистика. Ви кажете, що йдете захищати мирне населення. У Росії на дорогах у ДТП більше. Тільки в Росії в 2021 році сталося 133 тисячі аварій. У них загинуло 15 тисяч людей. Тільки в ДТП у вас гине понад півтори тисячі. людина на місяць" – розповідає активіст російському злочинцю.

Чоловік визнає, що повівся на пропаганду телевізора, і його просто обдурили. Тут він не зустрів також жодного нациста, і це вже третій обманний фактор.

Назвати хоч одну причину того, в чому росія мала рацію, він не зміг.

Нагадаємо, що терорист Стрєлков-Гіркін прикидає, куди дострілює українська артилерія: ховатися доведеться далеко

Раніше повідомлялося, що російські окупанти "на зраді" через контрнаступ ЗСУ: шукають партизанів і воюють один з одним

Також Олексій Арестович додав олії у вогонь і деморалізував ще живих окупантів в Україні .