Вранці середи, 21 вересня, російський диктатор путіна прийняв рішення оголошувати про часткову мобілізацію в Росії. При цьому налякав він більше своїх громадян, ніж українців. Як відреагували браві патріоти.

Чутки про те, що путін може оголосити мобілізацію, з'явилися напередодні ввечері. Пов'язане таке рішення із проведенням "референдумів" на окупованих територіях, а також колосальними втратами.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Мабуть, диктатор думав, що народ продовжить підтримувати будь-яке його збожеволіле рішення, але, як показують коментарі, це далеко не так.

"Хіба не настав час вимагати відставки уряду?!!! Імпічмент президенту!!!";

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Що ж уряд накоїв!!!";

"Єдина Росія, 20 років ламає країну, що ви від неї хотіли";

"Тварини горіть у пеклі";

"Підемо мобілізуватися тільки після того, як вся Держдума на чолі з Володіним підуть на передову. Інакше хрін ви отримаєте наших дітей, братів, чоловіків";

"Своїх дітей відправите на війну?!!! Самі в окопи підете?!!!" - Пишуть фанати російського світу.

Реакція росіян на мобілізацію, скріншот: Telegram
Реакція росіян на мобілізацію, скріншот: Telegram

На цьому кумедна реакція патріотів не закінчилась. Сайт російських залізниць зависає не витримуючи навантаження, адже сотні тисяч чоловіків вирішили купувати квитки, щоб залишити свою батьківщину. Наприклад, квитки на рейси до Туреччини, Вірменії та Грузії на 21 вересня були вже повністю розкуплені.

Квитки з Москви, фото: скріншот
Квитки з Москви, фото: скріншот

Ось тільки майбутні "хороші росіяни" не врахували одного чинника – військовозобов'язаних із країни ніхто не випустить.

Квитки з Москви, фото: скріншот
Квитки з Москви, фото: скріншот

Ближче до вечора по всій країні планується проведення антивоєнних мітингів, і це вже останній шанс для росіян стати на правдивий шлях, і повалити царя. Потім доведеться лише вмирати за нього.

Квитки з Москви, фото: скріншот
Квитки з Москви, фото: скріншот

Нагадаємо, що путін "дав задній хід", нові тарифи на газ і світло, мінусова температура в Україні та обмеження видачі готівки .

Раніше повідомлялося, що осіннє соцопитування, результати якого дивують: як українці ставляться до мешканців окупованих територій

Також, ручні "республіки" колаборантів оголосили про референдуми: "ЛНР", "ДНР" та Херсонські гауляйтери.