Ціни на рис, пшоно та макарони б'ють рекорди: як змінилися цінники в українських супермаркетах

Українські супермаркети оновили ціни на пшоно, рис та макаронні вироби. Як виглядають цінники на ці продукти в другій половині вересня.

Згідно з даними, середня ціна пшона станом на 22 вересня становить 31,10 гривні за кілограм, що на 43 копійки дорожче, ніж було напередодні. У той же час пшоно фасування 900 грам знизилося в ціні з 23,40 до 20,80 гривні.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Даша Астаф'єва грубо висміяла Тіматі, Джигана та сина Пєскова під час мобілізації в Росії: "Заламують під*росію"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знаменита українська артистка Даша Астаф'єва трохи випила і заявила, що чекає відео, на якому буде видно Тіматі та Джигана, яких "гребуть" на фронт. Українська публіка, природно, не змогла не відреагувати на цю публікацію.

Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/
Даша Астаф'єва. Фото: instagram.com/da_astafieva/

36,6 грн або 50 грн: у НБУ попередили, чого чекати від курсу долара протягом найближчих місяців

У Національному банку України повідомили, що поки що підстав для перегляду офіційного курсу долара немає, то він поки залишиться таким, як був. Найближчим часом, згідно з повідомленням, Національний банк України не має наміру змінювати фіксований обмінний курс.

Курс валют, фото Знай
Курс валют, фото Знай

Ірина Сопонару похвалилася красунею сестричкою на тлі Букінгемського палацу: "Одна світла, друга темна"

Артистка "Жіночого кварталу" та "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару розмістила чорно-біле фото з дівчиною, яку назвала сестрою у коментарях. Як виявилося, дівчину звати Наталя. Вони позують і тримають у руках букети гарних квітів.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

У Міноборони розвіяли вщент російську статистику втрат ЗСУ: "Це не сотні тисяч"

З'явилася нова інформація щодо втрат серед української армії. Цифра кардинально відрізняється від брехливої ​​статистики з Росії. Наразі відомство не може назвати точну цифру, бо неможливо підвести підрахунок через активність бойових дій. Але це точно трохи більше 9 тисяч захисників.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook