У Росії тривають проблеми у людей через часткову мобілізацію, яку оголосив диктатор путін. Страждають цілі сім'ї.

Про одну з історій написали у багатьох російських Telegram-каналах.

Це не можна назвати інакше як масовий психоз. Люди налякані частковою мобілізацією, а також отриманням повісток непридатним чоловікам.

Вручення повістки, скріншот: YouTube
Вручення повістки, скріншот: YouTube

Ось, наприклад, мешканка Пермського краю вбила свою чотирирічну дитину, оскільки її чоловіка призвали на війну в Україну.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Напередодні вона сильно напилася і посварилася з 29-річним чоловіком, який раніше отримав повістку. Свого часу він служив у розвідці, після чого працював бурильником на нафтовій свердловині.

Дружина не хотіла зовсім його відпускати, і вийшла сварка. Під впливом алкоголю вона себе вже не контролювала, і сталося лихо. І це вина як безвідповідальної жінки, а й російського диктатора путина, який доводить власний народ до розпачу.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

В результаті жінка взяла ніж і вдарила свою чотирирічну дочку у серце, після чого вдарила себе в живіт. На жаль, дитину врятувати не вдалося, і вона практично миттєво померла. Сама ж жінка вижила, їй зробили операцію та залишили під наглядом лікарів. Тепер їй загрожує термін, а чоловік воюватиме за амбіції путіна в Україні, і найімовірніше також не виживе. Ціла родина зруйнувалася через одне рішення.

Зруйнована сім'я, скріншот: Telegram
Зруйнована сім'я, скріншот: Telegram

Нагадаємо, що експерт назвав час, який знадобиться Україні на повне відновлення: вимірюється десятками років

Раніше повідомлялося, що хоробри іранські жінки поставили на вуха всю країну: режим палає, заворушення охопили міста

Також, росіяни тікають із країни на самокатах, а жінки закликають їх їхати вмирати