На окупованих територіях кадировці почали відбирати у бурятів награбоване майно. Якщо люди крадуть у своїх, то про що можна говорити ними далі.

Відомий український блогер та активіст Володимир Золкін опублікував розповідь вчительки з окупованих територій.

"У нашій школі нові «господарі» з країни оркокраїн, і чи працюватиме взагалі, нікому невідомо. Усіх вчителів, які залишилися в окупації, усунули від викладацької діяльності. Сидимо спостерігаємо за подіями" - пише жінка в повідомленнях про ситуацію на окупованих територіях зараз.

Буряти та дагестанці. Фото: скриншот Youtube
Буряти та дагестанці. Фото: скриншот Youtube

Далі українка зазначає, що буряти почали грабувати місцеві школи, оскільки вони перебувають у повному шоці. Вони ніколи в житті не бачили такого рівня життя.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Що стосується грошей, поки що нічого не зрозуміло. У вересні ще нічого не платили, а у серпні дали відпускні та оздоровчі. Половина викладачів уже виїхали, а ті, хто не зміг - залишилися. Школи розграбовані, і це дуже складно дивитися.

Кадирівці, фото: скріншот з відео
Кадирівці, фото: скріншот з відео

"Найбільше намагаються буряти з кадировцями. Одні ніколи не бачили такого рівня життя і просто в шоці, а інші віджимають у них уже награбоване", - продовжує українка розповідь.

Тобто вони готові боротися навіть із своїми людьми, цей народ не зрозуміти.

Листування, скріншот: Messenger
Листування, скріншот: Messenger

Нагадаємо, що окупанти крадуть не лише унітази, тягнуть і дещо набагато цінніше

Раніше повідомлялося, що бомжатні виглядають краще: як ставляться до мобілізованих росіян

Також, у Дагестані протести набирають обертів, жінки відбили першого затриманого призовника, лунають постріли .