Втікачам із Росії ще нескоро забудуть ту агресію, яку завдав їх правитель Україні та іншим державам. Ухилистам від мобілізації почали ставити цікаві питання, щоб дізнатися справді їхню позицію.

У мережі з'явився ролик, на якому блогер із Казахстану зловив на вулиці кілька громадян Росії, і запитав у них Крим та Донбас.

Там двоє людей втекли з росії, і заявили про небажання гинути "не у своїй країні" у зв'язку з частковою мобілізацією, яку розпочав кривавий диктатор путін. На запитання про Крим та Донбас вони вирішили не давати точної відповіді, і зневажали, як вони і звикли це робити.

"Ми за те, щоб ніяких не було конфліктів. Крим – кримчан. Та хто їх знає. Донецьк та Луганськ теж територія мешканців, які там живуть. Складне питання" – кажуть чоловіки. Тобто точної відповіді у них не було, натомість "ми біжимо від війни".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Після питання про те, чий же Павлодар, вони почали говорити, що це Казахстан, і відповіді на запитання кострубаті, бо бояться говорити щось на камеру. Їх страх і призвів до того, що диктатор путін продовжує творити свавілля по всьому світу, поки маленькі люди ховаються по сусідніх країнах.

Кордон росії з Грузією, фото: вільне джерело
Кордон росії з Грузією, фото: вільне джерело

До речі, на кордоні Росії та Грузії у росіян також запитують про це, і навіть змушують пройти поліграф.

Чоловіків допитують щодо приналежності Криму, і як вони ставляться до війни в Україні. Якщо раптом своєрідний поліграф вони не проходять, то вирушають назад у Росію, де всім цим патріотам вручають повістки.

Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело
Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що у Міноборони розповіли, як відбувається підготовка до зимового сезону для ЗСУ: дефіцит форми пообіцяли прибрати

Раніше повідомлялося, що Казахстан зобов'язався видавати ухилістів, що втекли від мобілізації: "гарматному м'ясу" не сховатися

Також, жити в кривавому божевілля: Михайло Подоляк спробував розплющити очі росіянам