Відомий український екстрасенс Макс Гордєєв вирішив знову подивитися, на що варто очікувати від цієї війни найближчим часом. Зокрема, мова йшла про жовтень місяць.

Свій новий ролик він опублікував на сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої він є. Регулярно із своїми шанувальниками він ділиться новими прогнозами.

Оскільки на порядку денному ходить тема ядерного удару Росії по Україні, то обговорили це питання. Що ж чекає на Україну, чи справді путін не блефує, і чи знають щось американці.

"Перша карта, яка випадає на всю цю ситуацію. Перша карта - трійка мечів в першу чергу говорить про емоційний стан наших людей, що всі знаходяться в поганому стані через все це, але ця карта підтверджує, що всі ракети нібито поки що поки що" залякування. Далі, ця карта каже, що знову перестануть залякувати" - зазначає Макс Гордєєв. Тобто перші карти показали, що зовсім скоро ці розмови припиняться, і нічого страшного не станеться.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Далі екстрасенс подивився розклад на майбутнє, чи можливий такий розклад взагалі у світі, і після цього кожен зміг вільно видихнути.

Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/
Макс Гордєєв. Фото: instagram.com/maxgord/

"Українці мої дорогі, довірливі, забудьте про це нафіг. Війна може забрати, дійсно. Багато хто з вас не доживе до ядерної війни, і ймовірність ядерного вибуху зараз на нулі" - продовжує екстрасенс.

При цьому чоловік вважає, що нами маніпулюють, тому що ми народ дуже довірливий і терплячий. Тобто підстав для занепокоєння точно немає, і ми обов'язково виграємо цю війну.

Нагадаємо, що загальна мобілізація в Україні: які види повісток існують і чи означають вони негайне відправлення на фронт

Раніше повідомлялося, що українців попередили про небезпечне погодне явище: прогноз на 28 вересня в Україні обіцяє бути надзвичайно осіннім

Також, водіям розкрили ще один прийом від правоохоронців: чому покарання за найпопулярніше "порушення" незаконне