Синоптикиня Наталка Діденко прогнозує, що найближчі два дні, а саме 30 вересня та 1 жовтня, очікуються в Україні дуже теплими.

Вона радить у ці дні якнайбільше бути на вулиці, навіть, якщо й буде дощ. Про це йдеться у новому пості синоптикині, розміщеному на її особистій Фейсбук-сторінці.

"30-го вересня, на Віри, Надії, Любові та Софії, температура повітря в Україні становитиме +18+23 градуси, на сході до +24, а на півдні місцями аж до +25+27 градусів. Трохи свіжіше буде у західних областях, проте й там досить комфортно, +16+21 градус.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Стосовно опадів, то Наталка Діденко прогнозує, що дощі пройдуть вночі: на півночі, у центрі та на півдні. Вдень 30-го вересня дощитиме у центральній частині, на крайньому заході, на Харківщині, Полтавщині, у Дніпрі з районами. На решті території в денні години істотних опадів не очікується.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Не забувайте про тумани! Красиво фотографуйте, а шановні водії - зважайте на погану видимість, не забувайте про фари та вчасно пригальмовуйте. Кияни! Завтра обов'язково придумайте собі заняття на відкритому повітрі, адже день буде справді золотий, хоч як і хочеться уникати цього осіннього лінгво-стереотипу.", - пише вона. Наталка Діденко

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Згідно з прогнозом, у столиці, температура повітря очікується аж +19+21 градус! Дощ там пройде лише найближчої ночі, а завтра вдень, 30 вересня, буде приємна вогкість та комфортне тепло.

Як обіцяє синоптикиня, тепла погода ще побуде в суботу, а ось у неділю небо затягне дощовими хмарами та похолоднішає. Тому слід на повну скористатися двома наступними днями, які обіцяють бути досить теплими.

Нагадаємо, про салати восени можна й не думати: цінники на огірки й помідори знову змінилися

Як повідомляв "Знай.ua", відбивним та котлетам не місце у меню: ціни на свинину ще більше спустошать гаманці українців

Також "Знай.ua" писав, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз