Фінансовий експерт Михайло Федоров дасть свій прогноз про те, чого нам чекати у 2023 році від курсу долара.

Прогноз експерта оприлюднив сайт Мінфін на тематичній сторінці. Федоров вважає, що після того, як гроші від західних партнерів України стали вливатися в економіку, курс долара стабілізувався, та у майбутньому провалів бути не повинно.

Курс долара. Фото: скриншот Youtube
Курс долара. Фото: скриншот Youtube

Для стабільності гривні це дуже гарний показник, - зазначає Федоров. Він зазначив, що провалів у платіжному балансі вже не буде.

У певному ступеню, фінансова система України прийшла в певний баланс грошей, тих, що входять та тих що виходять. Всі економічні групи, які працюють для напрацювання плану Маршала, вони вже адаптувалися до ситуації. - зазначив Фінексперт.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Технічний аналіз курсу долара дивиться на 45 грн за долар, на думку експерта така ціна буде колись. Мета 45 - це не мета цього поточного року, а швидше за все буде лише наступного року. різких коливань у гривні — не очікується.

Я навіть не виключаю періоди, коли гривня буде "міцнішати". З точки зору макрофінансової стабільності, в Нацбанку України резервів близько 25 млрд доларів. - підкреслює фахвець.

Єдине питання по економіці України, це питання перерозподілу коштів, між державою та приватними особами.

Нагадаємо, ми писали, що українці визначилися з позицією про НАТО та ЄС: скільки готові проголосувати на референдумі щодо вступу.

Як повідомляв "Знай.ua" путінські заяви - нікчемні тепер офіційно: Президент Зеленський видав указ.

Також "Знай.ua" інформував, який період можуть зарахувати до страхового стажу: у ПФУ назвали умови.