ЗСУ готують новий "сюрприз" для окупантів: лінія оборони вже на межі

Стало відомо про те, на якому напрямку посипається російська лінія наступної оборони. Вони не витримують тиску від українських захисників і просто тікають. Настав час Збройних сил України на полі бою, і вони отримали перевагу, звільняючи населені пункти від росіян. Усього за півтора місяця контрнаступу вдалося просунутися в рази далі, аніж це зробили росіяни за пів року.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Екстрасенс Людмила Хомутовська передбачила смерть путіна в найближчі місяці і назвала терміни закінчення війни в Україні

Відомий український екстрасенс Людмила Хомутовська зробила невеликий прогноз щодо того, коли ж може закінчитися війна в Україні, і коли чекати на смерть путіна. Нещодавно диктатор путін оголосив часткову мобілізацію в країні, яка, на його думку, мала вплинути на перебіг війни, проте, як можна помітити, нічого особливо не змінилося.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Ціни на автогаз пішли вгору: скільки коштує паливо на українських АЗС

На українських АЗС трохи піднялися ціни на автомобільний газ. Водночас бензин А-95 подешевшав на кілька копійок. За скільки можна заправити автомобіль і що з цінами на інші види палива, повідомляє AutoRia.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Чому варто закупитися капустою й огірками вже зараз: яка ситуація на овочевому ринку у жовтні

Фахівці неочікувано відзначають стабільність овочевого ринку протягом останнього тижня. Водночас незначне коливання цін пояснюються балансом між попитом та пропозицією. Приємною новиною для українців на фоні тотального здорожчання продуктів стала новина про те, що деякі види овочів, такі як пекінська капуста та огірки подешевшали.

Капуста. Фото: скриншот з відео
Капуста. Фото: скриншот з відео

Чому ваші батареї працюють марно: як збільшити їхню тепловіддачу та добре обігріти оселю

Українці перед початком нового опалювального сезону, який обіцяє бути не з легких, шукають всі можливі способи для того, щоб зберегти тепло в оселі протягом зимового періоду та заощадити на опаленні.Зокрема, слід подбати про підвищення тепловіддачі батарей опалення. Не зайвим буде утеплити стіни приміщення та балкон. Існує кілька досить простих та ефективних способів, як зробити так, щоб батареї гріли краще.

Батареї у квартирі, кадр з відео
Батареї у квартирі, кадр з відео