На українських АЗС трохи піднялися ціни на автомобільний газ. Водночас бензин А-95 подешевшав на кілька копійок. За скільки можна заправити автомобіль і що з цінами на інші види палива, повідомляє AutoRia.

Середні ціни на бензин А-95+ в Україні в середу, 5 жовтня, утрималися на рівні 50,15 гривні за один літр, як і днем ​​раніше. При цьому бензин А-95 втратив у ціні 2 копійки та в середньому пропонується на автозаправних станціях по 49,34 гривні за літр. Незмінною залишилася вартість бензину А-92 – 47,8 гривні за літр, як і попереднього торгового дня.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Стабільними залишаються ціни і на дизельне паливо – у середньому 53,08 гривні за один літр. А ось автомобільний газ продовжує підніматися у ціні. Літр цього палива в середньому коштуватиме водіям 26,15 гривні, що на 5 копійок дорожче, ніж у попередній торговий день.

Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia
Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто зазначити, що найнижча вартість бензину А-95 у мережах АЗС сягає 45,2 гривні за літр, а найвища – 51 гривню за літр. Водночас, ціни на автогаз коливаються в діапазоні від 24,45 гривні до 27,48 гривні за один літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia
Ціни на пальне. Фото: скрін AutoRia

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, подорожчання та дефіцит палива: Міністерство економіки пояснило, чого чекати. Повернений акциз все змінив.

Крім того, наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.