Шикарна колишня Арсена Мірзояна Анна в чорній білизні змусила чоловіків облизуватися: чоловік Матвієнко кусає лікті

Анна Мірзоян, фото: Instagram
Анна Мірзоян, фото: Instagram

У далекому 2011 році на проекті "Голос країни" від "1+1" Арсен Мірзоян познайомився з Тонею Матвієнкою. У них почалася міцна дружба, яка переросла у кохання і змусила Арсена розлучитися з дружиною Анною , яка народила йому 2 дітей. Але що робить перша дружина Мірзояна Ганна? А вона, варто зазначити, почувається не гірше за парочку. Такий висновок можна зробити, переглянувши її соцмережі. Дівчина пашить красою, жіночністю та гармонією. Іноді вона навіть дражнить чоловіків своєю ідеальною фігурою і показує себе у купальнику.

путін продовжує знищувати своє мирне населення за списками, насамперед страждають опозиціонери

Володимир путін, кадр із звернення
Володимир путін, кадр із звернення

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Росія вирішила має намір знищити власне населення для того, щоб їм ніхто не заважав реалізовувати плани. Тобто всіх тих, хто виступає проти мислення Кремля. Про це повідомив представник Головного управління Міністерства оборони України Вадим Скібіцький у сюжеті програми "Орестократія". Там він розповів чимало цікавих речей, які можуть бути цікавими для українського народу. Зокрема йшлося про те, як путінський режим намагається навмисне знищити представників народів, які хоч якось виявлятимуть агресію щодо влади.

Різдво не 7 січня, а 25 грудня: українцям пояснили головну суперечку віку, коли насправді народився Ісус

Різдвяний вертеп, скріншот: Youtube
Різдвяний вертеп, скріншот: Youtube

Всі ми звикли до того, що святкуємо Різдво Христове 7 січня. А Католицьке Різдво припадає на 25 грудня. Все життя так живемо і нічого міняти не хочемо, проте останнім часом все частіше ходять розмови про те, щоби перенести православне свято на один день з католицьким. Насправді всі християни: і православні, і католики, і протестанти святкують Різдво Христове в один день – 25 грудня . Хоча ця дата народження Ісуса Христа є умовною. Ні в Біблії , ні в іншому документі її не знайти.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заспокоїв українців, перемога над росією дуже близька: "Знищити тут і зараз"

Валерій Залужний на весіллі. Фото: facebook.Тамара Горіха Зерня
Валерій Залужний на весіллі. Фото: facebook.Тамара Горіха Зерня

Героїчний український опір російського військового вторгнення триває вже понад 220 днів і триватиме до повного звільнення всіх окупованих рф територій. Ця місія вже прописана в мозку кожного українця, а військове керівництво країни всіляко підтримує цю ідею. Своїми думками поділився Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. І після його слів хочеться і справді звернути гори.

Наташа Корольова відправляє попотряса Тарзана воювати в Україну, ЗСУ готують найкрасивіший пакет: "Життя у нас таке"

Наташа Корольова і Тарзан, фото з Instagram
Наташа Корольова і Тарзан, фото з Instagram

Наталя Корольова, яка народилася в Україні, вже явно давно не відчуває чогось теплого до своєї батьківщини. Більше того, її чоловік, потряс-стриптизер Тарзан (Сергій Глушко) неодноразово був помічений з пропутинськими лоозунгами на вустах із вихвалянням російської армії. Варто зазначити, що сам літній танцюрист є офіцером у запасі, чим завжди радісно хвалиться. Наташа Корольова, яка до останнього мовчала, зробила заяву, що у випадку, якщо Тарзан отримає повістку, він вирушить на війну в Україну. Про це повідомляють росЗМІ.