Не секрет, що найтемніші куточки людської душі розкриваються якраз у часи смути, і люди готові на різні вчинки.

Цього разу ми разом розберемося, що таке "підклад" і як з ним боротися. Потрібно обов'язково точно знати як його знищити, щоб він не завдав шкоди здоров'ю та щастю.

Підклад, скріншот: YouTube
Підклад, скріншот: YouTube

Спосіб знищення підкладу:

Якщо підкинули голку - пророкувати її над вогнем, а потім кинути на перехресті з поклонами на чотири сторони і зі словами: "Прийшла я раба (раб) (...) на роздоріжжі доріг, вітрам буйним вклонився; Вітри ви вітровичі, весь світ обходять, Ви знайдете вітри ворога мого, супостата проклятого, чаклуна треклятого, ви повернете йому голку погостну, мертву болячку, лихоїмку посоромлену, поверніть зло в оборот йому, лиходію немазаному. мене відведіть злу долю. Нехай мій вирок налагодиться, станеться, збудеться. Істина словами!".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Підклад – це будь-яка річ, яка заряджається негативом і спрямовується на руйнування місця чи людей, де його підкладуть. Підклад може впливати на людину навіть тоді, коли вона не торкається її.

Чаклуни можуть робити псування, спрямовані на руйнування здоров'я, сімейного життя, бізнесу та фінансів, а також і на смерть. Негативну програму найчастіше створюють із помсти, заздрості, а деякі таким чином можуть передавати свої хвороби іншій людині (жертві).

Нагадаємо про сильний обряд на багатство та на збереження роботи: начальник не звільнить, а грошей додасться.

Раніше ми повідомляли, як позбутися чоловіка після 9 разів : обряд на швидке розлучення без зайвих морок.