В Україні значно побільшало користувачів, які користуються безготівковим методом оплати, але багато людей досі збирають копійки у скарбничках.

Копійки можна витратити та обміняти, та для цього є декілька простих способів. Про це пише сайт ProГроші.

Монети. Фото: скриншот з відео
Монети. Фото: скриншот з відео

Використати монети можна - купуючи товари в магазині, здати в банк, перевести на депозитний рахунок, переказати у валюту, витратити в терміналі. Перед тим як нести кудись монети, варто їх заздалегідь розсортувати, щоб було легше їх здати.

Проте не завжди в банку зможуть прийняти ваші монетки.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Є декілька причин, через які ви можете отримати відмову.

- якщо ви не є клієнтом банку;

- якщо у касира немає машинки для підрахунку монет;

- якщо монети не відсортовані, сівробітники банку можуть не прийняти монети;

- певні обмеження у обміні, наприклад, за 1 обмін можна віддати монет на суму 100 грн.

Якщо ж співробітники банку неохоче приймають дріб'язок, то можна поповнити свою банківську картку через касу, внести поточний платіж за кредитом або ж сплатити комунальні послуги.

Нагадаємо, ми писали, що експерт зробив прогноз курсу долара на жовтень 2022: як війна впливає на валютний ринок.

Як повідомляв "Знай.ua" грошова форма субсидій, та опалювальний сезон в умовах війни: у Мінсоцполітики розповіли про зміни.

Також "Знай.ua" інформував, що великі гроші, виконання мрій та повернення старих боргів: Тельці, Діви та ще 2 знаки Зодіаку розбагатіють у жовтні.