На українських АЗС почали підніматися ціни не лише на скраплений газ, а й інші види палива, зокрема дизель. Про це свідчать дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Ряд операторів роздрібного ринку підвищили ціни на пальне, з них багато хто змінив цінники на дизель. Так, станом на середу, 12 жовтня у мережах Shell, "БРСМ-Нафта та Chipo дизельне паливо злетіло в ціні на 50 копійок за кожен літр - до 53,99 грн/л, 52,14 грн/л та 52,20 грн /л відповідно.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Заправні станції "Укр-Петроль" та "Олас" підвищили ціни на дизпаливо одразу на 1 гривню - до 50,60 та 53,90 гривні за один літр відповідно. Мережа АЗС VostokGaz підняла вартість дизельного палива до 52,39 гривні за літр, що на 2 гривні дорожче, ніж було. Водночас у мережі Mango дизель додав у ціні 80 копійок та коштує 52,19 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін
Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

На 0,5-2 гривні за кожен літр подорожчали бензини на станціях "Укр-Петроль", "Олас", "Chipo" та VostokGaz.

Наголошується, що вартість нафтопродуктів в Україні підштовхує котирування на світових нафтових та паливних біржах. Минулого тижня середня вартість дизеля у Європі збільшилася на $200 за одну тонну.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, як зміняться ціни на пальне після повернення Володимиром Зеленським акцизи: детальна аналітика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.