Кабінет міністрів України розширив можливість виїзду за кордон частині представників авіаційної галузі. Нижчевказані категорії чоловіків мають право виїздити за кордон, якщо вони прямують туди для роботи чи тренажерної підготовки.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі. Такі нововведення передбачено змінами, внесеними в Правила перетинання державного кордону громадянами України. Їх уряд ухвалив постановою №1148.

Виїзд за кордон дозволений чоловікам від 18 до 60 років, які:

  • належать до авіаційного персоналу;
  • є державними інспекторами з авіаційного нагляду;
  • уповноважені на проведення перевірок Державіаслужби;
  • є працівниками Державного авіаційного підприємства «Україна».

Кордон з Польщею, скріншот: YouTube
Кордон з Польщею, скріншот: YouTube

Крім того, спрощено процедуру в'їзду на контрольовану Україною територію громадян без паспортів, які виїхали з окупації через треті країни.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомили в Мінреінтеграції, таке рішення ухвалили вчора, 13 жовтня, під час засідання міжвідомчої робочої групи з питань захисту прав громадян, які потребують допомоги в поверненні в Україну.

"Згідно з ухваленим рішенням, громадян України старше 18 років, які втратили свій паспорт, будуть пропускати в Україну за наявності свідоцтва про народження. Державна прикордонна служба буде самостійно вносити дані про людину в базу, а ідентифікацію особи будуть проводити вже на території України.", - йдеться у повідомленні "Пенсійного кур'єра". Пенсійний курєр

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню

Також "Знай.ua" писав, ці речі обов'язково потрібно мати вдома: як рятуватися при відключенні світла, газу та опалення