При приготуванні їжі води можна витрачати набагато менше: чому вам не вдається заощаджувати

Економія природних ресурсів зараз як ніколи важлива. Українці ні на що не скаржаться, готуються до складної зими, можливих відключень опалення та електропостачання та підтримують ЗСУ. Поради, які допоможуть заощадити воду під час приготування:

  1. Забудьте про проточну воду. Необхідно звикнути не користуватися для миття посуду чи фруктів проточною водою із крана.

Водопостачання, фото: kypur.net
Водопостачання, фото: kypur.net

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголила ніжки перед дітьми заради Зеленського: "Навіщо втягувати..."

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару нагадала про випуск "Передай Зеленському" на її особистому Youtube-каналі. Примітно, що фрагмент узяли не з останнього ролика, а з передостаннього - де брали участь діти.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Ірина Сопонару. Фото: скриншот з відео
Ірина Сопонару. Фото: скриншот з відео

Не лише автогаз: на українських АЗС дорожчає ще один популярний вид палива

На українських АЗС почали підніматися ціни не лише на скраплений газ, а й інші види палива, зокрема дизель. Так, станом на середу, 12 жовтня у мережах Shell, "БРСМ-Нафта та Chipo дизельне паливо злетіло в ціні на 50 копійок за кожний літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Алла Пугачова висловилася про Земфіра та її "засудження" війни: "Як дитина"

Знаменита російська виконавиця та дружина шоумена Максима Галкіна Алла Пугачова поділилася спільним фото зі співачкою Земфірою, яка напередодні виступила у Тель-Авіві. Вона прокоментувала масований ракетний удар російською армією, який стався 10 жовтня і закликала припинити все.

Алла Пугачова. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова. Фото: скрін youtube

"Гра в кальмара" 2 сезон, зйомки розпочалися на росії: бункерний дід під номером 1 та z та v замість квадратів із трикутниками

Рік тому весь світ обговорював серіал про виживання "Гра у кальмари". За мотивами цієї картини Україна знайшла чудовий спосіб для нового тролінгу Росії. На офіційній сторінці нашої країни у Twitter з'явився кумедний пост про "Гру в кальмари" між Україною та росією.

"Гра в кальмара", 2 сезон на росії, кадр з відео
"Гра в кальмара", 2 сезон на росії, кадр з відео