Тенісистка Еліна Світоліна народила дівчинку і показала перший кадр: "Вітайте, Скай Монфіс"

Еліна Світоліна. Фото: Instagram
Еліна Світоліна. Фото: Instagram

Колишня третя ракетка світу, українська тенісистка Еліна Світоліна вранці 15 жовтня народила доньку від свого чоловіка, французького тенісиста Гаеля Монфіса. Такою радісною новиною Еліна Світоліна поділилася на своєму акаунті в соцмережі Instagram. Спортсменка розмістила зворушливий знімок, на якому видно її руку, Монфіса та новонародженої дівчинки.

Ракетний удар по Київщині: люди прокинулися під звуки вибухів

Ракета. Фото: скриншот з відео
Ракета. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Суботній ранок для мешканці Київської області почався не з кави, а зі звуків вибухів та повітряної тривоги. Але, за попередніми даними, обійшлося без жертв.

"Ракетний удар по одній із громад області. Усі служби працюють, рятувальники на місці. Попередньо без жертв. Залишайтеся в укриттях до відбою тривоги. Не фіксуйте місце влучання та не викладайте фото й відео до мереж", – нагадав Олексій Кулеба у своєму телеграм-каналі.

Чому у "Нафтогазі" не зараховують показання лічильників, українці обрушилися зі скаргами: "Оператори ігнорують"

Лічильник газу. Фото: Судово-юридична газета.
Лічильник газу. Фото: Судово-юридична газета.
Лічильник газу. Фото: Судово-юридична газета.

Українці неодноразово скаржилися на те, що після зміни постачальника газу на "Нафтогаз" вони стали отримувати неправильні суми у платіжках. Або суми були вірними, а ось свідчення відрізнялися від тих, які вони вказували в попередньому місяці. Щоб уникнути непоняток, ми зібрали для наших читачів найважливіші правила подачі показань з лічильників, які убережуть вас від помилок.

Надя Дорофєєва зізналася, що у неї виявили пухлину та показала шрами, Дантес не стримався: "Моя дівчинка"

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" та колишня дружина співака Володимира Дантеса, Надя Дорофєєва вирішила нагадати своїм шанувальникам про важливе. Вона повідомила, що лише кілька років тому вона перенесла захворювання грудей. Її тогді ще чоловік Володимир Дантес став надійною підтримкою.

Той, хто вижив на скляному мості Кличка: українець Михайло П'ята розповів, як врятувався від ракетного удару по Україні

Михайло П'ята на мосту Кличка, кадр з відео
Михайло П'ята на мосту Кличка, кадр з відео

10 жовтня 2022 року божевільний диктатор путін руками своєї армії завдав ракетного удару по Україні. У ході нього щонайменше 19 людей загинуло. Постраждала і столиця України: окрім загиблих українців, які їхали на роботу, також постраждали парк Шевченка та скляний пішохідний "міст Кличка". Щодо останнього з'ясувався один цікавий факт. Усі бачили відео, на якому в момент удару по мосту йшов чоловік. Саме цьому українцю вдалося вижити та навіть не постраждати після ракетного удару.

Температуру у квартирах в опалювальний сезон знизять: уряд прийняв остаточне рішення

Центральне опалення, скріншот з відео
Центральне опалення, скріншот з відео

Українці готуються до складного опалювального сезону і непростої зими. Водночас прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що цього року опалювальний мінімум у квартирах українців буде знижено до 16 градусів за Цельсієм. На щастя, ціни на комунальні послуги підвищувати не планують. Про це повідомляється на Урядовому порталі. Денис Шмигаль відзначив, що терор росії здійснюється не лише ракетами та вбивствами, адже окупанти тиснуть на українців психологічно та економічно, не нехтуючи ніякими засобами.