Колишня третя ракетка світу, українська тенісистка Еліна Світоліна вранці 15 жовтня народила доньку від свого чоловіка, французького тенісиста Гаеля Монфіса. Батьки показали перші кадри з крихіткою та назвали ім'я.

Такою радісною новиною Еліна Світоліна поділилася на своєму акаунті в соцмережі Instagram. Спортсменка розмістила зворушливий знімок, на якому видно її руку, Монфіса та новонародженої дівчинки.

Еліна Світоліна з чоловіком Гаелем Монфісом, Instagram
Еліна Світоліна з чоловіком Гаелем Монфісом, Instagram

Зважаючи на все, Гаель був присутній на пологах і підтримував дружину, а доньку вони назвали Скай. Зріст та вагу батьки не повідомили.

"Ось це ніч! Пані та панове, будь ласка, тепло привітайте Скай Монфіс. Не можу не віддячити своєму чоловікові за те, що він прожив цей незабутній момент зі мною", - поділилася Еліна.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Монфіс, у свою чергу, теж подякував Світоліній за дитину і описав, які почуття відчував під час та після народження доньки.

"У мене була найдивовижніша ніч у моєму житті, яка закінчилася найкрасивішим подарунком близько 6:00 ранку. Еліна була сильною і сміливою. Я не можу не подякувати моїй дружині і Богові за цей особливий момент. Просимо у світ, моя маленька принцеса Скай (SKAÏ)", - написав він.

Еліна Світоліна і Гаель Монфіс, instagram.com/iamgaelmonfils
Еліна Світоліна і Гаель Монфіс, instagram.com/iamgaelmonfils

Варто нагадати, що 27-річна Еліна Світоліна вийшла заміж за 35-річного французького тенісиста Гаеля Монфіса 16 липня 2021 року. Весілля зіграли у Швейцарії. Наприкінці березня 2022 року Світоліна повідомила про спортивну паузу через прогресуючу травму спини, а 15 травня зіркова пара повідомила, що чекає на народження доньки.

Раніше ми писали про те, що перша ракетка України Еліна Світоліна порадувала шанувальників світлою новиною: "Чекаємо на дівчинку в жовтні"

Як повідомляв Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла про зміну громадянства: "Немає жодних привілеїв"

Також портал Знай.ua писав, що подруга вагітної Еліни Світолиної розповіла, як переселенці давали їй 50 тисяч гривень: "Ви збожеволіли? Я не взяла б і 20"