Один з найбільших операторів з доставки "Нова пошта" нагадав, чи працює сервіс під час повітряної тривоги або відсутності світла.

У пресслужбі "Нової пошти" нагадали, які послуги можна отримати під час повітряної тривоги та відключення електроенергії.

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

Невеличке нагадування. Працюємо навіть без світла за умови відсутності повітряної тривоги. - йдеться у оголошенні.

Якщо повітряна тривога закінчилася, а світла у відділенні немає, можна отримати чи відправити посилку. У НП обіцяють, що зможуть прийняти замовлення або видати його мобільними пристроями. Але у разі оголошення повітряної тривоги, відділення не працюють.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скриншот повідомлення, Twitter
Скриншот повідомлення, Twitter

Нагадаємо, що "Нова пошта" нещодавно запустила новий сервіс "пункт передачі", завдяки якому можна передати речі іншим лише за 10 грн. А також відмовилась від російської мови у своїх застосунках та сайті, слідом за банками Монобанк, Приват Банк та Ощадбанк, на яких віднедавна не має російської серед пропонованих до обслуговування.

Нагадаємо, ми писали, що у Пенсійному фонді показали, скільки українців отримують пенсію від 2 до 3 тисяч грн — найбільше прошарок.

Як повідомляв "Знай.ua" українці зможуть через поштомати Нової пошти передавати речі один одному: аналог камери схову.

Також "Знай.ua" інформував, що масова паніка, кілометрові черги та дефіцит: експерт пояснив, чому недоцільно бігти при кожній паніці до магазинів та на АЗС.