З самого ранку 18 жовтня терористи б'ють по важливих для цивільного населення об'єктах. Так стало відомо про відразу декілька ударів у різніх областях України.

Удари по Києву

"Тривалі повітряні тривоги звечора і до ранку. Ворог продовжує атакувати нашу Київщину. Дякуючи військовим, силам ППО, вчора збито низку ворожих об‘єктів. Не розслабляємося. В регіоні досі триває повітряна тривога. Також пам'ятаймо про заборону на фото- та відеофіксацію роботи ППО, ворожих об’єктів та їхнього падіння. Такі прості правила здатні рятувати життя", – пише Олексій Кулеба.

Також мер столиці Віталій Кличко повідомив про влучання ворожих ракет у важливі об'єкти інфраструктури.

"Зранку в Києві знову вибухи. Деснянський район. Об‘єкт критичної інфраструктури. Всі служби слідують на місце. Детальніша інформація згодом", – повідомив Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Житомир без світла

Потужної атаки зазнав і Житомир. Мер міста повідомив, що вони залишилися без світла. Також українці пишуть, що відсутнє і водопостачання.

"Житомиряни, декілька разів виходив у прямий ефір, не вдається опублікувати повне відео. Тому пишу. Ранок почався з прильотів по Житомиру. Зараз у місті немає світла та води. Лікарні — на резервному живленні. Працюємо. Відбою немає. Будьте у безпеці! Інформацію про постраждалих та пошкодження дамо згодом", – повідомив Сергій Сухомлин.

Обстріли Харківа

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що місто зазнало ракетного удару по важливих об'єктах, але - попередньо - загиблих та постраждалих немає.

"Сьогодні близько 8:30 ворог запустив по Харкову з російського бєлгорода 8 ракет. Попередньо, постраждалих немає. Інформація уточнюється, профільні служби проводять обстеження, зокрема в Новобаварському, Основ'янському та Слобідському районах", – пише Олег Синєгубов.

Дніпро під обстрілами

Також відомо про кілька прильотів по об'єктах енергетичної інфраструктури Дніпра. Наразі офіційної інформації дуже мало, а мер міста Борис Філатов закликав не публікувати фото і відео та чекати на офіційні повідомлення військової адміністрації.