Загроза повного припинення електропостачання нависла над Україною в останні тижні, коли росія масово почала атакувати об'єкти критичної інфраструктури.

То ж неабияк доречним у цій ситуації підготуватися до всіх можливих варіантів розвитку подій. Зокрема, не зайвим буде підібрати ліхтарик якраз на такий випадок. Як це правильно зробити, розповідається у матеріалі ТСН.ua.

Як вибрати ручний ліхтарик

1. Різновидом ручного ліхтарика є тактичний ліхтар, що може бути встановлений як підствольна насадка для зброї. У цьому випадку радять обирати модель ручного ліхтарика зі змінною головною частиною. Чудовим варіантом є корпус на основі сплавів алюмінію, тому що він водночас легкий, міцний, та не боїться іржі.

Тарифи на світло, скріншот з відео
Тарифи на світло, скріншот з відео

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

2. Налобний ліхтарик кріпиться на голові за допомогою гумової стрічки. Це особливо зручно, адже ваші руки при використанні налобного ліхтарика, залишаються вільними. Недоліком таких ліхтариків є мала потужність, а перевагою - мала вага та розмір.

3. Ліхтар-лампа надає розсіяне джерело світла, тому його можна закріпити під стелею кімнати або у наметі та використовувати як звичайну підвісну лампу. Здатний освітлювати значну площу.

4. Ліхтарик-брелок кріпиться до ключів або ручки рюкзака як звичайний брелок та підходить для нескладних завдань.

Відімкнення електроенергії, скріншот з відео
Відімкнення електроенергії, скріншот з відео

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню

Також "Знай.ua" писав, ці речі обов'язково потрібно мати вдома: як рятуватися при відключенні світла, газу та опалення