"Ідіть, с*ки!": у Донецьку бойовики заламали дідуся і зібралися везти на передову

Бойовики у Донецьку, скріншот: Telegram
Бойовики у Донецьку, скріншот: Telegram

З окупованого путінськими військами Донецька прийшли дуже сумні новини. Усі факти вказують на те, що в цих районах закінчилися чоловіки призовного віку і місцеві "керівники" вирішили брати всіх підряд, так на прикметі бойовиків опинилися чоловіки похилого віку. Так і сталося, що людей похилого віку забирають прямо з вулиці. Про це стало відомо завдяки відео, яке встиг зняти на свій телефон місцевий мешканець і яке потім розлетілося у соцмережах.

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла, як стала мамою і хоче вийти заміж: "Синочок"

Ірина Сопонару, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк
Ірина Сопонару, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Зараз вона дала ексклюзивне інтерв'ю, яке пройшло під час прогулянки Хрещатиком у Києві, просто під час війни. Аліна Доротюк багато дізналася від актриси, яку всі знають, як веселу гумористку... але виявилася вразливою, ніжною, серйозною і категоричною людиною.

путін ввів військовий стан на окупованих територіях України

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Російський диктатор путін не залишає спроб захопити Україну, і тому продовжує на весь світ ганьбити необдуманими рішеннями. Тепер же він вирішив запровадити військовий стан у низці окупованих областей. Про це він заявив під час свого нового звернення до народу, яке записав після чергового засідання Ради безпекиросії.

Гречка за 60 грн — Мінагро розповів, коли знизиться ціна на улюблену кашу українців

Ціни на гречку, скріншот з відео
Ціни на гречку, скріншот з відео

Про це повідомив директор департаменту аграрного розвитку МінАПК Ігор Віштак. За його словами, найбільше гречки намолотили аграрії на Сумщині – 15,5 тис. тонн. Хоча зі збиранням урожаю в прифронтових та прикордонних зонах є певні труднощі через безпеку працівників та частково зруйновану інфраструктуру. У лідерах з урожаю також Житомирська та Хмельницька області, кожна вже зібрала по 15,2 тис. тонн гречки.

Маша Полякова розповіла, як британці намагаються підкорити її серце, але не знаходять потрібний "ключик": "Потрібна горілка"

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Донька відомої української виконавиці Олі Полякової Маша, яка вирушила на навчання до Великобританії, розповіла про залицяльників та порадувала шанувальників. Так, цього разу Маша Полякова зняла гумористичний ролик, у якому розповіла про труднощі знайомств іноземців із українками. Вона зобразила себе і умовного британця, котрий вирішив затягнути її в ліжко за допомогою коктейлю.