Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зараз вона дала ексклюзивне інтерв'ю, яке пройшло під час прогулянки Хрещатиком у Києві, просто під час війни. Аліна Доротюк багато дізналася від актриси, яку всі знають, як веселу гумористку... але виявилася вразливою, ніжною, серйозною і категоричною людиною.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

— Поповнення у твоїй родині.

— Ви вже чули? Я стала мамою.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

— Розкажи мені будь-ласка. Заходжу до ЗМІ та читаю: "Іра Сопонару стала мамою".

— У мене з'явився хлопчик, я стала мамою хлопчика 3,5 років. Його звуть Мафін. Це котик... я його сьогодні відвезла до дантиста, бо в нього зламано ікло. Йому може треба буде два видаляти, я переживаю, як там мій синочок сам. Він мене образився з ранку, я його не погодувала, годувати зранку не можна.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот з відео
Ірина Сопонару. Фото: скриншот з відео

— Синочок у вас вже є. Чи кажете про спільне майбутнє. Зі свекрухою ти вже познайомилася.

— Я знаєш йому натякаю про обручку, а він сміється, думає, що я жартую. А я думаю, що смішного я сказала, що я серйозно. Я не знаю, я так хочу дітей, але мені так страшно народжувати у цей світ.

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" поскаржилася на розміри "співмешканця", що розвалився на ліжку: "Такий довгий..."

Як повідомляв "Знай.uа", дівчинка Олени Кравець із "Квартал 95" Ірина Сопонару заплуталася в деревах з голою ногою: "Босиком на холодному"

Знай.ua писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" оголила ніжки перед дітьми заради Зеленського: "Навіщо втягувати..."