Синоптикиня Наталка Діденко потішила усіх тих, хто уже встиг змерзнути. Вона обіцяє, що у п'ятницю, 21 жовтня, слід чекати потепління, а відповідно, й можливість трохи зігрітися на сонечку.

"Не так, щоб аж +20, проте в західних областях та на півдні максимальна температура повітря становитиме +10+14 градусів, на решті території буде +8+12 градусів. Вночі холодно, правда, але ж - середина осені, очікується від 2 морозу до 4 тепла.", - йдеться у подвіомленні синоптика. Наталка Діденко

Згідно з прогнозом, у п'ятницю в більшості областей опадів не буде, навіть визиратиме сонце внаслідок впливу антициклону. За словами Наталки Діденко, атмосферні фронти гулятимуть поки що по Західній Європі, лише в нічні години на сході України завтра пройде невеликий дощ. Водночас вітер стихне, буде помірним чи невеликим.

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Стосовно столиці, то у Києві 21-го жовтня синоптикиня прогнозує, що не буде ані дощу, ані снігу. Очікується день із мінливим сонечком, а вітер послабне.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Найближчої ночі у столиці близько нуля, на околицях до 1-3 градусів морозу, впродовж дня потепліє до +10, +11 градусів. Надалі потепління зміцніє, дощі з'являться в Україні у неділю, 23-го жовтня.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", про смажені страви доведеться забути: ціна на соняшникову олію викреслить їх з меню

Також "Знай.ua" писав, ці речі обов'язково потрібно мати вдома: як рятуватися при відключенні світла, газу та опалення