Не всі українці мають можливість оплачувати комуналку з телефону чи комп'ютера. Дехто вважає за краще звернутися до послуг Нової пошти.

Адже не таке давнє нововведення з можливістю оплатити комунальні послуги там набуло більшої популярності: черги менше, ніж в Ощадбанку, адже мало хто знає про послугу, а ті, хто знають - оплачують здебільшого віддалено.

Наразі у Нафтогазі вирішили прояснити дещо на рахунок плати за газ у відділеннях Нової пошти.

Нова пошта, фото: Знай.ua
Нова пошта, фото: Знай.ua

В компанії нагадали про можливість оплачувати рахунки у відділеннях поштової компанії, тому споживачі почали цікавитися, яку комісію за свої послуги стягує Нова пошта.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"При оплаті через відділення Нової Пошти стягується комісія 1,5%, щонайменше 15 грн.", - повідомили у Нафтогазі.

Також там нагадали, що клієнти можуть платити через будь-який банк або платіжну систему, але при цьому обов'язково потрібно вказувати в призначенні платежу: "Оплата за газ, ПІБ, адреса, номер особового рахунку, показники лічильника та період оплати".

Крім того, у Нафтогазі надали реквізити для оплати за газ:

  • Отримувач: ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України"
  • ЕГРПОУ 40121452
  • п/с UA893004650000000260323012042 в АТ "Ощадбанк" м. Києва
  • МФО 300465

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Крім зазначених способів, клієнти можуть оплачувати газ через чат-бот. Для цього у головному меню вибрати "Мій рахунок", "Сплатити". Але, наголосили у Нафтогазі, правильною оплата буде лише у тому випадку, якщо споживач пройде авторизацію.

Також клієнти можуть зареєструватися в особистому кабінеті на сайті Нафтогазу, за посиланням: https://my.gas.ua/login та проводити у ньому оплати.

Комісія на Новій пошті
Комісія на Новій пошті

Нагадаємо, що українці стали отримувати подвійні обсяги газу в квитанціях, в "Нафтогазі" порозумілися.

Раніше ми повідомляли, чому у "Нафтогазі" не зараховують свідчення лічильників, українці обрушилися зі скаргами.