Дізнайтеся, який персонаж серіалу "Будинок Дракона" ідеально відповідає вашому знаку Зодіаку!

ОВЕН (21 березня - 19 квітня): Деймон Таргарієн.

Деймон Таргарієн, кадр з "Дім Дракона"
Деймон Таргарієн, кадр з "Дім Дракона"

Коли справа доходить до одного з найінтенсивніших і найсильніших персонажів - це не хто інший, як могутній Деймон Таргарієн! Він ідеальне втілення Овна завдяки своїй вогняній особистості, неймовірним амбіціям та мужньому відношенню. Мало того, що він улюблений фанатами персонаж, у нього є сексуальна сторона, він прагне жити відповідно до своїх справжніх пристрастей. Оскільки Овнами управляє Марс, планета сексу та війни, це явно збігається з аркою Деймона.

ТЕЛЕЦЬ (20 КВІТНЯ — 20 ТРАВНЯ): Алісент Гайтавер

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Алісент Гайтавер, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Алісент Гайтавер, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Царська, врівноважена та традиційна Алісент Гайтавер відповідає Тельцю. Вона не тільки дотримується більш консервативного підходу до життя, як цей земний знак, а й сильна, уперта і могутня, коли справа доходить до її ідеалів та переконань. Алісент також має зелений колір, який відповідає Тельцю. Алісент, незважаючи на те, що вона антагоніст у серіалі, зрештою хоче зберегти свою вірність своїй сім'ї, дітям та чоловікові.

БЛИЗНЮКИ (21 ТРАВНЯ — 20 ЧЕРВНЯ): Ларис Стронг

Ларис Стронг, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Ларис Стронг, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Як персонаж, який завжди має козир у рукаві, Ларис Стронг не боїться смикати за ниточки, коли справа доходить до отримання того, що він хоче. Ця подвійна особа відповідає знаку Зодіаку, яких символізують Близнюки. Ларис також дуже розумний і розважливий, здатний перехитрити всіх навколо себе, плетив долі людей.

РАК (21 червня - 22 липня): Візеріс I Таргарієн

Візерис I Таргарієн, кадр із серіалу "Дам Дракона"
Візерис I Таргарієн, кадр із серіалу "Дам Дракона"

Зі всіх персонажів Візеріс має глибоко чутливе серце і вірність своїй сім'ям — обом, Таргарієнам і Хайтауерам. Він надзвичайно зосереджений на традиціях, хоча готовий змінити ситуацію, назвавши Рейніра своєю спадкоємицею. Він співчутливий, прощаючий і люблячий завжди готовий захистити свою сім'ю за всяку ціну. Крім того, його бажання бачити їх усіх об'єднаними в один будинок є непереборною мотивацією.

ЛЕВ (23 липня - 22 серпня): Еймонд Таргарієн

Еймонд Таргарієн, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Еймонд Таргарієн, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Запальний, зарозумілий та амбітний Еймонд Таргарієн уособлює знак Зодіаку Лев. Хоча він починає серіал, як хлопчик без дракона, він готовий ні перед чим не зупинятися, щоб отримати його. Ось чому, коли він використовує свій шанс вкрасти власного дракона, він готовий пожертвувати всім, що потрібне для перемоги, навіть своїм оком! Ця вроджена сила легко відбиває душу Лева.

ДІВА (23 серпня - 22 вересня): сір Крістон Коул

Сір Крістон Коул, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Сір Крістон Коул, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Глибоко відданий і зосереджений на своїх переконаннях сір Крістон Коул уособлює знак Зодіаку Діва. Він може бути надзвичайно гіперкритичним та перфекціоністом, і, як і цьому земному знаку, йому важко рухатися далі, коли його зневажають. Завжди живучи життям служіння, це також пов'язує його з цим знаком Зодіаку, який досягає успіху в допомозі іншим.

ТЕРЕЗИ (23 ВЕРЕСНЯ — 22 ЖОВТНЯ): Люцеріс "Люк" Веларіон

Люцеріс "Люк" Веларіон, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Люцеріс "Люк" Веларіон, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Люк - друга за віком дитина принцеси Рейніри, чарівний, витончений хлопчик. Він серйозно ставиться до своєї ролі королівської сім'ї і прагне піти стопами своєї матері та брата. Як і знак зодіаку Терези, яким керує Венера, він віддає перевагу миру та гармонії хаосу чи конфлікту.

СКОРПІОН (23 ЖОВТНЯ — 21 ЛИСТОПАДА): Отто Гайтавер

Отто Гайтавер, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Отто Гайтавер, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Як Діс Короля, Отто Хайтауер — один із найстратегічніших персонажів. Він розважливий і хитрий, як і знак Зодіаку Скорпіон. Він також не боїться ховатися в тіні та тримати свої дії в таємниці. Це дає йому велику силу, коли він маневрує на трон.

СТРІЛЕЦЬ (22 ЛИСТОПАДА — 21 ГРУДНЯ): Ейгон Таргарієн

Ейгон Таргарієн, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Ейгон Таргарієн, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Ейгона Таргарієна не можна посадити в клітку, як і Стрільця! Він сміливий, імпульсивний і живе, щоб слідувати своїм бажанням, незалежно від того, чи відповідають вони його життєвому становищу. Він також не боїться висловлювати свою думку та дратувати людей, незалежно від того, чи хочуть інші це чути чи ні. Всі ці риси також є у Стрільці.

КОЗЕРІГ (22 ГРУДНЯ — 19 СІЧНЯ): Жакейріс "Джейс" Велайон

Жакейріс "Джейс" Велайон, кадр з фільму "Дім Дракона"
Жакейріс "Джейс" Велайон, кадр з фільму "Дім Дракона"

Як первісток принцеси Рейніри, Джейс є спадкоємцем Залізного Трону після того, як його мати передала його йому. Джейс - витончений, міцний хлопець, що прагне шанувати традиції. Ці риси відображають Козерога, який амбітний, але також готовий докласти зусиль, щоб досягти того, чого він прагне.

ВОДОЛІЙ (20 СІЧНЯ — 18 ЛЮТОГО): принцеса Рейніра

Принцеса Рейніра, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Принцеса Рейніра, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Будучи справжньою мрійницею, принцеса Рейніра зрештою дуже ексцентрична. Вона прагне жити у повній згоді зі своїми ідеями, переконаннями та баченням. Крім того, вона має прогресивний погляд на життя — вона відкрита для різних видів відносин, сексуального звільнення та розширення прав і можливостей жінок. Вона також прагне постояти за себе та свою сім'ю — риса, властива цьому повітряному знаку.

РИБИ (19 лютого - 20 березня): принцеса Рейніс

Принцеса Рейніс, кадр із серіалу "Дім Дракона"
Принцеса Рейніс, кадр із серіалу "Дім Дракона"

Чутлива, інтуїтивна і глибоко співчутлива принцеса Рейніс виявила, що трагедії та невдачі переслідують її протягом усього її життя. Однак щоразу, коли це відбувається, вона знаходить спосіб стати сильнішим і витривалішим. Ці риси втілює знак зодіаку Риби, який завжди готовий виявити наполегливість.

Нагадаємо про топ-5 фактів про знаки Зодіаку: чи мстиві Скорпіони і чи педантичні Діви.

Раніше ми повідомляли гороскоп на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.