Сином голови Красноградської РДА на Харківщині, Олександром Войтенко, зацікавились журналісти, його Mercedes-Maybach був помічений за кордоном, але сам Войтенко запевняє, що їздив за гуманітаркою.

Інформацію оприлюднили у Newsroom. У повідомленні пишуть, що син голови Красноградської РДА, який поїхав "за гуманітаркою" на останньому майбаху в Монте-Карло був помічений на кордоні з Угорщиною.

Вдалося з'ясувати, що у середині вересня Войтенко проходив кордон на КПП Тисобеч. Це угорська сторона кордону з Україною.

Митники звернули увагу на чоловіка на новому майбаху, який оформлював такс фрі на речі на десятки тисяч доларів і сфотографували на пам'ять. Сумки Луі Віттон та інші конче необхідні речі для військових.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Mercedes-Maybach харківського мажора. Фото: Українська правда
Mercedes-Maybach харківського мажора. Фото: Українська правда

Вже на українській стороні на КПП Вілок, кажуть митники, Олександр Войтенко речі не розмитнював, завіз як свої.

Митники почитали новини та впізнали голубчика, який стверджує, що "їздив за гуманітарною допомогою для батальйону".

На запитання журналістів Войтенко запевнив: "З початку війни я перебуваю у Шарівці, на своєму робочому місці, я весь час живу в Харківській області. Я підприємець і виїжджав на кілька днів офіційно за гуманітарною допомогою для батальону і з питання експорту сільгосппродукції".

Нагадаємо, ми писали, що Monatik уперше розповів, чому залишився в Європі і, як Потап, не приїжджав до України: "Я просто не міг".

Як повідомляв "Знай.ua" військовий Святослав Дубина повідомив, чи є сенс зараз закривати в Україні кордони.

Також "Знай.ua" інформував, як чоловіки можуть виїхати за кордон: у Держприкордонслужби назвали правила.