Наталя Могилевська показала середній пальчик російським окупантам, решту додадуть ЗСУ: "Небо передає меседж"

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Відома українська співачка, легенда естради, частина гостя телевізійних шоу, а також вже дуже успішний продюсер Наталія Могилевська вирішила підняти своїм шанувальникам настрій та показати, як українське небо надсилає незавуальовані знаки російським окупантам. Наталя показала "небесний фак" - те, що заслужили агресори.

Буде борщ і навіть із хлібом: в Україні впала вартість багатьох продуктів, огляд цін в Ашані, Метро та Новусі

Супермаркет. Фото: Знай.UA
Супермаркет. Фото: Знай.UA

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все
Показати ще

Похід до супермаркетів для українців – це той ще квест. Адже ніколи не знаєш, який продукт злетить у ціні, поки ви добираєтеся до місця призначення або йдете на касу. Тому заздалегідь складати список продуктів – взагалі не варіант, адже все змінюється на секунду. Але ми можемо трохи допомогти нашим читачам – попереду вихідні, а отже багато хто поїде закуповуватись на тиждень. Тут вам і допоможе наш огляд цін у найпопулярніших супермаркетах.

Росіянка від щастя, що вітчима забрали на вірну погибель, дякує українцям: "Куплю навушники"

Полонений рф. Фото: скриншот з відео
Полонений рф. Фото: скриншот з відео

У ході війни виявилось, що на росії до чоловіків ставляться як до непотребу. Батьки, дружини, тепер діти. Дівчина від радості подякувала українцям, що її вітчима можуть грохнути , а вона нарешті купить собі навушники. У TikTok з'явилося відео дівчини, яка танцює від щастя, що її вітчима забрали на війну. Вона сподівається, що українці грохнуть папашу, і вона отримає 20 тисяч, щоб придбати навушники.

Усі подарунки у світі? Ксенія Мішина озвучила прайс на побачення, не у всіх чоловіків є така "валюта"

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Популярна українська акторка, зірка першого сезону "Холостячки" та серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина продовжує ділитися зі своїми фанатами у соціальних мережах подробицями особистого життя. Мішина вже давно не зустрічається з Олександром Еллертом, а зараз намагається зацікавити шанувальників стосунками із "таємним" шанувальником, який постійно дарує їй подарунки.

Постачання ракет узгоджено: росія хоче отримати іранські ракети, для ударам по Україні

Уламок іранського дрона. Фото: скриншот з відео
Уламок іранського дрона. Фото: скриншот з відео

Іран найближчим часом може лише посилити конфлікт в Україні, і хоче передати росіянам ракети Fateh-110 і Zolfaghar. Таку заяву зробив військовий експерт Олег Жданов у своєму регулярному зведенні та оцінці ситуації на фронті. Справа в тому, що саме ці балістичні ракети, які зараз так сподівається отримати російський диктатор путін, можуть стати великою проблемою для нас, а також новим "головним болем". Так само, як це було з дронами.