У ході війни виявилось, що на росії до чоловіків ставляться як до непотребу. Батьки, дружини, тепер діти. Дівчина від радості подякувала українцям, що її вітчима можуть грохнути , а вона нарешті купить собі навушники.

У TikTok з'явилося відео дівчини, яка танцює від щастя, що її вітчима забрали на війну. Вона сподівається, що українці грохнуть папашу, і вона отримає 20 тисяч, щоб придбати навушники.

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

На тому дівчина танцює і дякує наперед українцям за подаровану можливість хоча б помріяти.

"Улюблені українці, дякую вам! Мого вітчима забирають на війну, сподіваюсь, він там здохне, я отримаю 20к рублів, і куплю собі навушники. Люблю українців", - написала росіянка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Танці росіянки, ТikTok
Танці росіянки, ТikTok

"Навушники хоть потім покажи", "Ось у чому наша різниця", "Мені вчора хлопець написав, що їх мінометниками валять, то я плакала з 22:00 до 03:40, а потім ше пів години плакала від радості, бо він написав", "Тут навіть я оху*в", "То відчуття коли людина стоє, як навушники", "Дякувати Богу я з України" - прокоментували у мережі.

Коментарі до танців росіянки, ТikTok
Коментарі до танців росіянки, ТikTok

@vullesff

#украинцы #русские

♬ оригинальный звук - vullesff

Нагадаємо, ми писали, що у США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті.

Як повідомляв "Знай.ua" російський танкіст без рук і без ніг злив виплати на комп'ютер, педалі та прокачаний аккаунт у "танчиках".

Також "Знай.ua" інформував, у Донецьку бойовики заламали дідуся і зібралися везти на передову.