Овен

Овен
Овен

Тиждень буде досить напруженим. Будьте готові швидко розставляти пріоритети, приймати відповідальні рішення. Можливі грошові надходження та вигідні покупки, але й травми також. Головне – серйозний підхід до всього. Якщо впевнені у справах, які задумали, вони справді пройдуть успішно, а якщо сподіваєтесь на випадок – просто чекайте. Вихідні сприятливі як для розвитку особистих талантів, так і зустрічей. Займіться домашнім благоустроєм, переобладнайте, підремонтуйте.

Телець

Телець
Телець

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Життя для вас – це цілина, яка вимагає старанного освоєння. Налаштуйтеся на виконання будь-якої рутинної роботи, яка потребує концентрації сил, уваги, та продемонструйте свою працьовитість. На роботі можуть відбутися серйозні зміни; не варто ухвалювати поспішних рішень. Майте справу лише з надійними людьми. Уникайте фінансових втрат, тоді ваш гаманець суттєво поповниться. Відповідальність та розважливість – ваш страховий пояс. А здоров'я не підведе, збоїв не буде.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

На сцені вашого життя шалена метушня, а це шкодить здоров'ю – краще вирушити за лаштунки. Відпочиньте, переосмисліть помилки, займіться улюбленою справою. Зловживання ентузіазмом загрожує хворобами. Не варто лізти по головах або ще гірше – використовувати чорний піар для розкручування іміджу. Прислухайтеся до чужих думок, порад. Але будьте обережні, авантюристи можуть зашкодити вам. Якщо надумаєте заради торжества справедливості кинути негідникам правду в обличчя - зробите собі гірше.

Рак

Знак Зодіаку Рак
Знак Зодіаку Рак

Успішна кар'єра - доленосний маяк, з упевненістю рухайтеся йому назустріч. Вас жодною тяжкою роботою не залякаєш. Займатися не дуже цікавими, але необхідними справами – ваш обов'язок. Керівництво оцінить ваші дії справедливо, тому можна розраховувати на лаври. Тільки впокоріть гординю, інакше вона підріже вам крила, потрібні для кар'єрного зльоту. Удосконалюйтеся, не відволікайтеся на другорядні справи. У критичні моменти чиніть чесно.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Якщо хочете досягти наміченої мети – демонструйте все, чим багаті. Тримайте себе в руках, оскільки агресивний "чортик" усередині стане провокувати до войовничих сварок. Не надумайте влаштовувати бойкот обставинам, а смиренно робіть те, що від вас вимагається, тоді отримаєте гідну матеріальну винагороду. Хочете розбагатіти - намагайтеся найближчим часом не розголошувати інформації, гроші люблять тишу.

Діва

Діва
Діва

Ви будете скрізь затребувані, і це чудово! Вас супроводжуватиме успіх у нових проєктах. Накопичуйте знання та досвід. Успіх розпочатого залежить від вашої винахідливості та нетрадиційного підходу. Ваша ініціативність, оригінальність плюс прагматизм – чудовий метал на майбутнє для будівництва мостів співробітництва. У вихідні забудьте про роль першопрохідника. Притримайте реалізацію особистих планів та незавершених справ до найкращих часів.

Терези

Терези
Терези

Починайте тиждень активно, тоді всі підстави чекатимуть хороших результатів. Попереду ділові успіхи, тому не витрачайте час. Потрібно вирішити старі справи, щоби планувати щось нове. Настає момент, коли можна виправити помилки. А ваші починання та ідеї підтримають близькі. Тільки треба відмовитися від суперечок та навмисно уникати гострих кутів. У разі непорозумінь із домочадцями виносити сміття на загальний огляд протипоказано.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Не чекайте швидкого кар'єрного росту, краще подумайте, як налагодити стосунки з колегами по роботі. Настав час серйозно зайнятися сім'єю, але при цьому не уникнути скандалів. На вас чекають як прибуток, так і стрімкі витрати. У другій половині тижня варто сконцентруватися лише на роботі. Ви можете нарешті закінчити давні справи. Друзі порадують вас цікавими пропозиціями та, можливо, подарунками. Наприкінці тижня не починайте нових справ і, головне, уникайте екстремальних розваг. Відпочинок – ось що вам потрібне.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Кар'єрні успіхи йдуть у гору. Але після довкілля не приймайте різких рішень. Прийде пережити важкі часи, мобілізуйте сили – залучайте нових інвесторів. Проженіть лінощі, не вдавайтеся до авантюр, будьте послідовними та практичними. Незабаром ви знову зможете взяти на себе тягар відповідальності. Настає сприятливий період для подорожей, підвищення кваліфікації. Вихідні принесуть нові знайомства. Остерігайтеся несправної техніки.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Фінансове становище, як і раніше, на висоті. На вас чекає успіх у ділових починаннях, тільки не довіряйте стороннім людям. Віддавши кермо влади в руки союзнику, ненав'язливо підштовхуйте його до правильного рішення. Більше уваги роботі та кар'єрним подвигам. Це час для відпочинку, а час активних дій. Керівництво щедро винагородить вас за це. Зверніть свій погляд на борги, якщо вони є їх потрібно роздати. Сприятливий час для подорожей.

Водолій

Водолій
Водолій

Ви маєте всі шанси бути в центрі найважливіших подій. Натхнення вистачить на багато справ, головне – не зупинятися на досягнутому. Заради світлого майбутнього доведеться постаратися. Стороння допомога не буде зайвою. У другій половині тижня у вас з'явиться шанс розпочати новий проєкт, але не поспішайте робити категоричні висновки. У п'ятницю позбавтеся старого, мийте, драйте, прикрашайте навколишній простір. Але господарюйте розумно, не пускайте на вітер відкладене на "чорний день". Тішити подарунками коханих, задовольняти власні капризи потрібно помірно.

Риби

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net
Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Якщо вам не повертають борги, не зліться, утримайтеся від спокуси зруйнувати дружні пута. Вони важливі, і жодні сварки не повинні їх розірвати. Втім, все може обійтися "малою кров'ю", якщо вчасно усвідомлюєте, що вам потрібно робити ставку не на гроші, а на здоров'я та душевний комфорт. Цього тижня наповнити гаманець не складно. Фортуна працює на вас. Можете братися за будь-яку справу і заробляти як інтелектуальною працею, так і кмітливістю. На шляху самореалізації шлагбаум відкрито.

Нагадаємо про гороскоп на жовтень 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.

Раніше ми повідомляли, хто ви із серіалу "Дім Дракона" за знаком Зодіаку.