Стало відомо про те, що в Україну йде друге «бабине літо», що не може не тішити. Раптом різко потеплішає, а дощі припиняться на певний час.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook народний синоптик Стас Щедрін.

Справа в тому, що наступного тижня погода кардинально зміниться, і температура повітря може піднятися до 21 градусів тепла. Тобто всі різкі похолодання та дощі, які прийшли до більшості областей країни, затримаються ненадовго.

"Вже з наступного тижня в Україну знову повернеться тепла та переважно суха погода, яка затримається щонайменше до кінця жовтня. Температура повітря підвищиться до 15-19°, а на півдні вдень навіть до 21°. Потеплішають також і ночі - температурний режим вночі буде коливатися в межах 5-10°, на півночі 3-7° тепла”, - розповів синоптик.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

До речі, ранні прогнози синоптиків здійснюються. Вони пророкували теплу та достатню суху погоду восени. Так відбувається. На календарі вже кінець жовтня, а надворі аномально тепло.

А ось що стосується зими, вона також нас може порадувати. Сильних морозів не передбачається, і вона буде тепліша, ніж у попередні сезони. Іноді заходитиме арктичне повітря, але загалом сильних морозів не передбачається.

Щодо листопада. З перших днів у західній частині країни поступово знижуватиметься температура, і можливі навіть перші морози. Але це ненадовго, потім знову потепління, яке протримається практично до кінця осені.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Кінець листопада очікується прохолодним, але без холодів.

У центральних областях буде трохи холодніше, а 19-21 числа на стовпчику термометра можна навіть побачити позначки до -3 градусів у світлий час доби.

Нагадаємо, що російська влада почала поступово розвалюватися, поки диктатор грає у великого "завойовника"

Раніше повідомлялося, що колаборантська "влада" Херсона в паніці анонсувала важкі битви за місто, ВСУ вже поряд

Також, Ізраїль не дасть Україні ППО