Українці змушені звикати до нової реальності, адже віялові відключення електроенергії торкнулися вже практично всіх сімей.

Громадян також знизити споживання світла в пікові ранкові та вечірні години. То ж колишнє життя зі стабільним електропостачанням суттєво змінилося. Українцям, зокрема, розповіли, як легко попрасувати випраний одяг без праски.

Як попрасувати одяг без праски:

1. Гарячий душ. У випадку, якщо у будинку немає світла, та все ж є гаряча вода, випраний одяг порівняти буде дууже легко. Для цього просто розвісьте одяг у ванній кімнаті та увімкніть гарячу воду. Ефект ви зможете побачити вже за кілька хвилин, адже пара, що утворюється, легко розгладить одяг. Передусім цей спосіб дієвий для речей із легких натуральних матеріалів.

Душ, скріншот: Youtube
Душ, скріншот: Youtube

2. Оцет. Для застосування цього способу, потрібно столовий оцет змішати з водою у пропорціях 3:1. Далі налийте розчин у розпилювач і побризкайте одяг. Якщо є така можливість, то краще, щоб річ висохла на свіжому повітрі, тоді складочки зникнуть.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

3. Вологий рушник. Такий спосіб особливо дієвий для трикотажних речей. Розкладіть одяг на рівній поверхні та накрийте вологим і добре віджатим рушником. Потрібно добре притиснути його намагаючись розгладити пом'яті місця. Також для цього можна скористатися качалкою для тіста або пляшкою з водою.

Домашній оцет, скріншот: YouTube
Домашній оцет, скріншот: YouTube

4. Каструля. Спосіб підійде для сильно пом'ятих речей. У металічній каструлі закип'ятіть воду, злийте її, й використовуйте дно каструлі як праску.

5. Спрей. Для розгладжування складок на одязі в інтернеті можна придбати спеціальний спрей. Він виручить вас в умовах частих відключень електроенергії. Потрібно лише розпорошити спрей на відстані 25 см від речі й дати їй висохнути.

Електрика, фото: Getty Images
Електрика, фото: Getty Images

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено