Як змінилися ціни на фрукти та овочі в Україні: порівняння з іншими країнами

На основні продукти харчування в Україні вже тривалий час спостерігається зростання цін, зокрема на овочі та фрукти. Плодоовочевий ринок регулярно аналізують експерти. Відомо, що цього тижня на українському ринку значно подорожчала морква та тепличні огірки, а от банани трохи впали у ціні.

Продуктовий ринок. Фото: скриншот з Youtube
Продуктовий ринок. Фото: скриншот з Youtube

Анна Трінчер відмовилася від прізвища чоловіка Волошина і мало не побилася з ним: "Немає часу"

Зараз між Ганною Трінчер та Олександром Волошиним виникла сварка, яка, за їхніми словами, взагалі не мала розпочатися... бо все раніше вже обговорювалося і жодних претензій зовсім не виникало. Проте, як виявилося, Ганна Трінчер не готова міняти своє прізвище після весілля і через це в Олександра здають нерви.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Позитив та Трінчер, фото з Instagram
Позитив та Трінчер, фото з Instagram

Вже цієї неділі Україна перейде на зимовий час: куди крутити стрілки і як полегшити стрибок у часі

Україна готується переходити на зимовий час. Проте чи є економічний сенс у цій дії, яка щороку завдає дискомфорту безлічі людей? Як відомо, цього року Україна переходитиме на зимовий час у неділю, 30 жовтня (з 29 на 30 жовтня). Цієї ночі стредку потрібно перевести на годину тому, що дозволить тепер спати довше. Щороку роблять спроби скасувати переведення стрілок, але депутати Верховної Ради раз у раз провалюють голосування за подібні законопроекти.

Переведення годинника, фото: Знай.ua
Переведення годинника, фото: Знай.ua

Катя Репяхова, дружина Віктора Павліка, показала найсолодші миті з коханим хлопчиком: "Ніжність"

Дружина відомого рокера Віктора Павліка Катя Репяхова відпочиває в Ізраїлі разом зі своїм маленьким синочком. У кадрі кілька фотографій із маленьким синочком, його милими ніжками. Катя просто світиться від щастя на кожній фотографії.

Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/
Катя Репяхова. Фото: instagram.com/repyahovakate/

До кінця року Україну закриє безробіття, але вихід є — як працевлаштують українців

В уряді оголосили, що рівень безробіття в Україні до кінця року сягне 30%. Про це розповіла перший віце-прем’єр-міністр – міністр економіки Юлія Свириденко під час українсько-німецького економічного форуму. За її словами, зараз одним із викликів для уряду є вирішення проблем із безробіттям, а саме працевлаштування людей та їх повернення з-за кордону.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube