Пропонуємо нашим читачам дізнатися, як випрати речі в пральній машинці, коли немає подачі води безпосередньо з водопроводу. Іншими словами, пропонуємо дізнатися, як випрати речі в машинці автомат без води.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного із українських телеканалів.

Алгоритм дій:

Як при звичайному пранні, завантажте одяг у барабан пральної машинки і щільно закрийте дверцята, засипте порошок або залийте гель у відповідні відсіки. Наберіть багато теплої води. Зрештою температура води не має значення, тому що пральна машина сама підігріває воду до виставленої температури. Увімкніть машинку, виберіть потрібний режим прання.

Прання, скріншот: YouTube
Прання, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Коли пральна машинка почне характерно гудіти, намагаючись набрати воду для запуску прання, потрібно швидко налити воду близько літра у відсік для прального порошку. Воду потрібно залити якнайшвидше так, щоб вимився весь засипаний порошок.

Воду необхідно заливати весь час, поки характерно гуде машинка. Гудітиме вона, доки їй не буде достатньо води для прання. А як тільки води буде достатньо, розпочнеться процес прання. Важливо заливати воду так швидко, як машинка робить, набираючи воду з водопроводу.

Потім залиште машинку на той час, який передбачає обраний режим прання. Будьте напоготові - важливо стежити за часом, щоб не прогаяти момент, коли пральна машинка зіллє воду і для полоскання їй знову потрібна буде нова вода, яку потрібно заливати.

Далі для режиму полоскання заливаємо нову воду таким же способом, як на початку прання, щоб машинка могла розпочати процес полоскання. Цього разу води знадобиться більше. Якщо у вибраній програмі прання є додаткове полоскання, воду доведеться заливати ще й утретє. Після останнього полоскання машина зіллє воду і почне процес віджимання.

Нагадаємо, вже цієї неділі Україна перейде на зимовий час: куди крутити стрілки і як полегшити стрибок у часі.

Раніше повідомлялося, масло без холодильника можна зберігати довго завдяки цьому способу: що потрібно зробити.

Також, що потрібно зробити, щоб заплатити за комуналку менше: простий спосіб заощадити.