За інформацією українського Генштабу, станом на кінець жовтня вже знищено понад 68 тисяч окупантів, але не всі росіяни до кінця розуміють, що на них чекає в Україні і продовжують сюди їхати. Так, фанат "руського міра" дуже хотів на війну, так, що дозволив медикам поламати собі ноги - так він вирішив подолати інвалідність.

Про цю історію пишуть численні російські Telegram-канали.

Той самий Забалуєв, фото: Telegram
Той самий Забалуєв, фото: Telegram

Житель міста Дудинка Краснодарського краю росії мав інвалідність із дитинства. Однак Олександр Забалуєв дуже мріяв стати військовим.

Пізніше фанатик вигадав "геніальну ідею", як подолати інвалідність. Росіянин пройшов "курс реабілітації". Лікарі "зламали" йому ноги у трьох місцях і зрощували рік в апараті Ілізарова

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Забалуєв воював проти нашої держави ще з 2014 року. Тоді він приїхав бойовиком до так званої ДНР. Втретє російський загарбник прибув на фронт у травні 2022 року. Втім, воював недовго. Окупант вибухнув на міні у селищі Опитне, що на Бахмутському напрямку. Додому 36-річний загарбник повернувся вже у цинковій труні.

"Від нього майже нічого не залишилося", - підсумували ворожі телеграм-канали.

В "Оперативному ЗСУ" повідомили, що окупант помер ще у серпні, але "прикопали" його лише 21 жовтня.

Нагадаємо, безстрашний Олександр Положинський у ЗСУ прочитав вірш про війну: "У мішках додому повернетеся, козли".

Раніше повідомлялося, хлопець утік до Європи та вивалив усю схему: 1500 євро та волонтерський "Шлях".

Також, "Сильна та зворушлива історія": Кіра Найтлі озвучила щоденник української дівчинки.