Для всіх отримувачів пенсійних виплат в Україні з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що Пенсійний фонд України вже завершив процедуру фінансування пенсій за жовтень 2022 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Пенсійного фонду України.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Згідно з інформацією Пенсійного фонду, на виплати пенсій було направлено 50,6 млрд гривень. У тому числі й 9,6 млрд грн на виплату пенсій через державну компанію "Укрпошта", а також 41 млрд. гривень через банки, які мають на це законну підставу.

Уповноваженими банками зараховано на рахунки пенсіонерів 100% профінансованих сум. А ось компанією "Укрпошта" станом на 24 жовтня доставлено 90,2% профінансованих сум.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Крім того, у жовтні надано 562 тис. пенсійних послуг особам, які звернулися до органів Пенсійного фонду України, зокрема 25 жовтня – 38 тисяч.

Публікація ПФУ, скріншот: Facebook
Публікація ПФУ, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що протягом 2023 року пенсії та мінімальна зарплата не підвищуватимуться через дефіцит бюджету. У той же час, завдяки недавньому перерахунку деякі з пенсіонерів отримуватимуть на кілька сотень і навіть тисяч гривень більше.

У ПФУ оприлюднили оновлені статистичні дані, завдяки яким можна побачити, скільки отримує пенсію. Примітно, що дещо збільшилася кількість тих, у кого пенсія вища за 10 000 гривень. Проте одночасно це і найменший показник у співвідношенні.

Нагадаємо, ціни на картоплю, капусту та буряк зірвалися з місця: якими цінниками здивували продавці овочів.

Раніше повідомлялося, що улюблене сало стає все менш доступним для українців: від цих цін хочеться плакати.

Також, чому мобільний інтернет працює погано та як його покращити: корисні поради в умовах війни.