Кожен роитель хоче дати своїй дитині прекрасне ім'я, яке не лише поєднуватиметься з прізвищем та по батькові, а й подарує якісь "бонуси" малюкові.

У соцмережах можна спостерігати справжній бейбі-бум в Україні: стільки щасливих пар заявили про те, що скоро їхня родина побільшає. А ми допоможемо вибрати імена, які завжди будуть улюбленцями удачі.

Щаслива родина, вагітна дівчина. Фото: Знай.ua
Щаслива родина, вагітна дівчина. Фото: Знай.ua

Зараз ми розглянемо напрочуд милозвучні та незвичайні імена для дівчаток, які завжди матимуть можливість посміхатись у житті.

Лада (римське) - дослівний переклад "дружина". Відомо різний вплив цього імені на долю його носії. Ім'я має сильну енергетику і дозволить дівчині адаптуватися до будь-яких життєвих умов, вміти слухати себе і раціонально мислити.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Агата (давньогрецьке) - в перекладі означає добра. Дівчинка буде доброзичливою, ввічливою і товариською. Буде завжди досягати своїх цілей.

Владислава (слов'янське) - дослівно "володіє славою". Це ім'я наділяє сильною енергетикою, здатністю до конструктивізму, емпатії.

Іванна (єврейське) - "дана Богом". Це буде енергійна й емоційна дівчина. Завжди прийде на допомогу і буде займатися благодійністю.

Василина (давньогрецьке) - володарка. Дівчина буде чарівною і комунікабельною. Чи зможе завоювати довіру будь-якої людини, буде чинити по совісті.

Ілона (давньогрецьке) - в перекладі "світла". Це ім'я подарує риси незалежності, волелюбності, строгості і розважливості.

Божена (слов'янське) - благословенна. Носій імені має сильну енергетику, рішучістю і свавіллям. Виражені лідерські якості допоможуть досягти високих успіхів у кар'єрі.

Котик та дитина, фото: Знай.ua
Котик та дитина, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що залежні гуляки та неврастеники з жахливим характером: чоловічі імена, які відштовхують удачу.

Раніше ми повідомляли про 6 жіночих імен, які приносять удачу тоннами: їхні володарки втеруть носа всім.