Відомий телеведучий, гуморист, продюсер та актор Юрій Горбунов, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей нещодавно ділився цікавою фотографією з реакцією самого неба на щоденні обстріли українських територій за допомогою ракет та дронів-камікадзе супротивника.

А зараз він виставив рейси, які дуже хоче знову відкрити "Укрзалізницю". На них чекають і мільйони простих українців, щоб поринути у безтурботний час і повернутися на кілька років тому, коли нічого не віщувало лиха.

Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/
Юрій Горбунов. Фото: instagram.com/gorbunovyuriy/

"Укрзалізниця готується до нових рейсів після Перемоги!", - пише Юрій Горбунов у публікації.

На стенді відображені рейси з Києва до Сімферополя, Севастополя, Херсона, Луганська, Лисичанська, Маріуполя, Керчі, Бердянська, Донецька та багатьох інших міст, які були тимчасово окуповані російськими військами.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"До Лисичанська, а там і пішки дійду до свого Сєвєродонецька", "Мені до Донецька, будь ласка", "Дуже чекаємо такого розкладу", "Мені до Лисичанська, через Рубіжне", "Київ – Луганськ", - пишуть користувачі в коментарях.

Хтось повернеться додому, а хтось туди, де не був уже багато років... і все нарешті стане інакше. Залишається вірити у ЗСУ.

Нагадаємо, Юрій Горбунов із Дзидзьо та Пономарьовим похвалилися гідним результатом своїх концертів: "Поїхали на передову"

Як повідомляв "Знай.uа", думала, що Юра Горбунов, а виявився Джефрі Дамер: як не нарватися на неприємності при знайомстві в Tinder та Badoo

Знай.ua писав, Юрій Горбунов показав незламний дух українців: звуки скрипки у вирви від ракетного удару