Українці запасаються на зиму? Консерви стрімко зростають у ціні: порівняння вартості у різних супермаркетах

Через холодну пору року, що наближається, в Україні стрімко дорожчають консерви, адже влада попередила, що слід якнайретельніше готуватися до складної, з усіх боків, зими. Слід зазначити, що йдеться не тільки про м'ясні та рибні консерви, а й про овочеві та фруктові.

Консерви. Фото: скриншот з відео
Консерви. Фото: скриншот з відео

"Холостяк-12", 1 серія: Алекс Топольський змінив правила, а дівчата пішли багато на що, щоб отримати хоча б білу троянду

Глядачі стануть свідками зародження нової історії, де Холостяк Алекс Топольський шукатиме свою другу половинку. Чоловік упевнений, що на проекті точно можна зустріти кохання та побудувати міцні стосунки. А поки що Холостяк перебуває на старті свого шляху і готується до знайомства з учасниками нового сезону.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Алекс Топольський із учасницею шоу "Холостяк", фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський із учасницею шоу "Холостяк", фото: пресслужба СТБ

У ПФУ попередили, що за жовтень пенсій не буде: виплати завершено

Пенсійний фонд України повідомив, що завершив виплати українським пенсіонерам за жовтень. У прес-службі повідомили, що повний обсяг було розподілено та вислано на Укрпошту та уповноважені банки. Цього місяця було направлено 50,6 млрд. грн., у тому числі 9,6 млрд. грн. – на виплату пенсій через АТ "Укрпошта", 41 млрд грн. – через уповноважені банки, - повідомляють у ПФУ.

Пенсіонерам підвищили виплати. Фото: скриншот з відео
Пенсіонерам підвищили виплати. Фото: скриншот з відео

У листопаді зміняться ціни на популярні овочі: у Мінагрополітики обнадіяли прогнозом

Ціни на овочі в останній місяць осені приємно потішать гаманці українців. Вже відмічено зниження вартості яблук, буряків, капусти та картоплі. Не виключено, що подешевшають огірки та помідори. Прогнозом порадував співробітник Міністерства аграрної політики Сергій Гвоздь.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ані Лорак повернулася до Москви і зацілувала прихвостня путіна Сергія Лазарєва: "Лірко, ти як качка"

Ані Лорак тривалий час зникла з інформаційного простору, коли в її рідній Україні розпочалася війна, яку розпочала росія. До останнього всі сподівалися, що Кароліна одумається, як Іван Дорн та Світлана Лобода, але цього не сталося. Навіть більше того, Лорак повернулася до соцмережі з новою піснею російською мовою, а потім хвалилася, які масти в російських ТОПах вона займає. Наразі артистка пішла ще далі.

Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"
Ані Лорак, кадр із кліпу на пісню "Лабіринт"