Ціни на бензин поповзли вгору: скільки водіям доведеться віддати за літр

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Для всіх українських водіїв, які уважно стежать за цінами на заправках свого міста чи селища, з'явилися важливі новини. Так, мережі автозаправних станцій станом на четвер, 27 жовтня, підвищили ціни на бензин, дизельне паливо та автомобільний газ. Зазначимо також, що поки що хороших прогнозів щодо цін на бензин немає. Головним ціноутворюючим фактором у продажу бензину залишається вартість нафти у світі. Вона, у свою чергу, у жовтні зросла і може зростати далі. Це вплине на ціну палива в Україні.

Оля Полякова вирішила попрощатися, путін і окупанти зіпсували всі плани: "Хочу підвести межу"

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням
Показати ще
Відома українська співачка Оля Полякова зворушливо попрощалася зі своїм концертним шоу "Королева ночі", яким радувала українців упродовж трьох років. Оля Полякова має чимало шанувальників, тому часто радує їх новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Цього разу на сторінці в Instagram у розділі stories зірка опублікувала кілька кадрів перед останнім концертом із шоу "Королева ночі".

путін практично вбив економіку росії, і вирішив взяти приклад зі Сталіна: "Почне загинатися ще більше"

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Останні місяці війни оточення путіна регулярно вимагало від нього піти шляхом диктатора Сталіна і створити Державний комітет оборони. Він довго не наважувався на це, але, зрештою, і пішов на цей крок. Стало надто пізно. Економія росії вже не справляється, і вони не можуть забезпечити своїх окупантів необхідною для війни зброєю та боєприпасами. У Кремлі це розуміють, і тому було введено мобілізаційні заходи в економіці, і це зіграє Україні на руку.

Українцям розповіли, чи змінюватимуться тарифи на воду з 1 листопада

вода з крану, скріншот з відео
вода з крану, скріншот з відео

В Україні стартував опалювальний сезон, який, за оцінками уряду, буде найскладнішим в історії. Традиційно у цей період суми у платіжках українців побільшають. Чи загрожує українцям ще й підвищення тарифів на воду?

Вова Дантес розповів, як платив комуналку та возив Дорофєєву на курорти за 80 тисяч гривень: "Гроші, щоб витрачати"

Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої
Фото з весілля Дантеса та Дорофєєвої

Володимир Дантес прийшов на нове шоу для того, щоб розповісти про те, як вони з Надією Дорофєєвою розподіляють сімейний бюджет, і яке у них ставлення до грошей. Коли вони познайомилися з Надею, Вова дізнався, що дівчина заробляє на 50 доларів більше, ніж він, і це його сильно вдарило по самооцінці. Все тому, що йому 23 роки, трохи зіркової хвороби, і ось помчала. Далі він почав шукати ще додатковий заробіток, щоб вирівняти цю різницю, при цьому сама Надя тривалий час не знала, скільки отримує Вова.