Строката температура повітря та легкі дощі: як осінь розподілить погоду по українських областях 2 листопада

Синоптик Наталія Діденко прогнозує, що у середу, 2 листопада, у більшості українських областей істотних опадів не очікується. Однак, згідно з її прогнозом, все-таки "трохи покапає" - невеликий дощ очікується лише вночі та вранці на сході, а вдень у північних областях.

Прогноз погоди, скріншот з відео
Прогноз погоди, скріншот з відео

Камалія показала, якою запальничкою може бути, і допомогти ЗСУ не забула: "Перемога за нами"

Українська поп-виконавиця Камалія із радістю виступила на черговому благодійному заході на підтримку ЗСУ, а саме військової частини А4049. Невеликий концерт відбувся у ресторанній залі завдяки відомому українському актору Павлу Вишнякову.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Камалія, фото: Instagram
Камалія, фото: Instagram

Потенційний наступник путіна Євген Пригожин готує ґрунт до переговорів з Україною: "Зеленський прагматичний, симпатичний хлопець"

У Кремлі починають поступово готувати ґрунт для переговорів з Україною. Імовірний наступник путіна Пригожин раптово зробив кілька компліментів Володимиру Зеленському. За словами засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина Володимира Зеленського вкрай рішучий і впевнений у собі. Тобто вперше за весь час він похвалив його за дії.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

Тіна Кароль розповіла, як розплакалася після "сутички" з нахабним росіянином: "Здохни, х*йло"

Відома українська співачка Тіна Кароль у своєму Telegram-каналі розповіла про неприємну ситуацію з нахабним росіянином, якого вона зустріла в аеропорту. Перед посадкою на літак артистка зазнавала неймовірного болю через те, що українці залишилися без води та електроенергії після чергових обстрілів критичної інфраструктури окупантами.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Зростання у 3-4 рази: прогноз цін на продовольство вибив землю з-під ніг

Фахівці дали пояснення, з яких підстав ціни на продовольство останнім часом зросли у 3-4 рази. Українці неприємно вражені цією ситуацією, адже на тлі військових дій суттєве подорожчання низки популярних продуктів стало критичним. Своїми думками поділився проректор із питань розвитку Варшавського університету економіки (SGH) Роман Собецький.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua