Ухилісти Влад Яма та Дмитро Ступка відірвалися на вечірці Хеллоуїна в Майамі, обуривши українців: до біса така "підтримка"

Влад Яма показав, як відривається на вечірці в Майамі, присвяченій святкуванню Хеллоуїна. У відео Влад проголошує промову, зазначає, що сьогодні мають довгу ніч. Дружина танцівника каже, що це був захід на підтримку України. Щоправда, ні про благодійний збір, ні про відсоток від продажу квитків на благодійність не йшлося.

Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official/

Красуня з ЗСУ Лілія Занько стала п'ятикратною чемпіонкою світу з армрестлінгу: "Відволікаємось..."

Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами. Наразі співачка стала учасницею грузинського аналога шоу "Танці з зірками". І вже встигла знятися у першому випуску, який було показано на телеекранах країни. На жаль, ідеальних оцінок здобути їй не вдалося. Вона набрала лише 14 із 30 балів. А вже зараз натякає на те, про що буде наступний танець.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Лілія Занько, скріншот: Youtube
Лілія Занько, скріншот: Youtube

Оля Полякова відреагувала на те, що в неї не вірять на "Танцях зі зірками": "На Джокера схожа"

У Збройних Силах України служить Лілія Занько – чемпіонка світу та Європи з армрестлінгу, яка до війни працювала тренером у дитячо-юнацькій школі. Зараз вона проводить заняття для військовослужбовців, наголосивши виключно на вправах для м'язів руки і спини. Тренування проходять близько трьох разів на тиждень.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Ердоган втрачає рейтинги і довелося перейти до ультиматуму: наказав путіну негайно вивести війська

З'явилися чергові новини із Туреччини. Місцевий лідер Реджеп Тайіп Ердоган почав різко втрачати підтримку, і одразу поставив ультиматум путіну. Крім того, практично відразу після цього турецькі засоби масової інформації почали розповсюджувати новину про те, що Ердоган налаштований рішуче проти війни в Україні.

Ердоган і путін, скріншот: YouTube
Ердоган і путін, скріншот: YouTube

Супермаркети оновили ціни на борошно, цукор та сіль: що подорожчало, а що стало дешевшим

Українські супермаркети у листопаді оновили ціни на борошно, цукор та сіль. Деякі товари хоч і незначно подешевшали, а інші навпаки - додали в ціні. Із новими цінниками ознайомив портал Мінфін. На 1 листопада середні ціни на борошно торгової марки "Хуторок" в українських супермаркетах становлять 22,15 гривні за один кілограм. Якщо врахувати середньомісячну ціну у жовтні (21,99 гривні), то продукт подорожчав на 16 копійок.

Ціни на цукор. Фото: скрін youtube
Ціни на цукор. Фото: скрін youtube