Годинник, подарованій Ірині Аллахвердієвій швейцарської фірми DEFY MIDNIGHT за 310 тис. грн, інкрустований 11 білими діамантами.

Про це повідомив голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін у Telegram. Він написав, що ЦПК через суд зобов'язав Генпрокурора Костіна відкрити справу щодо народної депутатки Аллахвердієвої.

Нардепка Ірина  Аллахвердієва. Фото: Facebook
Нардепка Ірина Аллахвердієва. Фото: Facebook

Сьогодні ВАКС підтримав нашу скаргу і визнав незаконною відмову керівника Офісу генпрокурора Андрія Костіна відкрити справу стосовно можливого незаконного збагачення нардепки Ірини Аллахвердієвої. - зазначає Шабунін.

Також у повідомленні зазначено, що нардепка "Слуги народу" отримала в подарунок 14,4 млн грн. До цього їй подарували ще 5,3 млн грн та швейцарський годинник DEFY MIDNIGHT за 310 тис. грн, інкрустований 11 білими діамантами. Дарувальником був її батько, але з відкритих даних ніяк не випливає, що його офіційні доходи дозволяли йому робити такі подарунки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Шабуніна, відповіді на заяву про злочин так і не отримали, тому звернулися до суду: "Цей кейс вкотре доводить, що байка про скасування депутатської недоторканності є обманом українського суспільства. Це черговий приклад того, як генпрокурори блокують саму навіть можливість розслідування ймовірного корупційного злочину провладної народної депутатки".

Нагадаємо, ми писали, що достроковий вихід на пенсію для українок: інструкція, як оформити виплати.

Як повідомляв "Знай.ua" в Україні різко подорожчали важливі продукти: скільки доведеться віддати за овочі та рибу у листопаді.

Також "Знай.ua" інформував, що частина України опиниться під дощами, а вогка погода зіпсує день: прогноз на 4 листопада та найближчі вихідні.