Вже зовсім скоро почнеться найказковіша пора року - зима, і всі ми почнемо готуватися до Нового року.

Не в останню чергу красуні України замисляться і про манікюр, адже вони роблять його щомісяця, а іноді й частіше. Іноді так хочеться вписатися в модні тенденції, тому ми розповімо вам, які кольори в манікюрі будуть трендовими взимку 2022/2023.

Манікюр. Фото: Youtube
Манікюр. Фото: Youtube

Яскравий зелений

Несподівано? Саме на це і розрахунок — зробити акцент на тому кольорі, на який взимку найменше очікуєш. Ваші ручки завжди будуть у центрі уваги, тому що насичений зелений колір нагадуватиме вам і всім навколо про весну та травневу зелень.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сніговий манікюр

Якщо у вас все ж таки є бажання повністю відповідати зимовому настрою, то вибирайте манікюр у пастельних тонах. Ідеальний варіант для зимових прогулянок - світло-сірий лак з ледь вловимим синім відливом. Він може стати чудовою базою для малюнка або просто підкреслити форму та довжину нігтів.

Хромований лак

Це ідеальний вибір для майбутніх холодів. Сильні, сміливі металеві відтінки зарядять вас впевненістю та цілеспрямованістю. Моднішими взимку 2022/23 будуть темні хромовані лаки, наприклад, фіолетові, сині або зелені. Це гідна альтернатива фантазійним святковим блискіткам.

Класичний червоний

Це така сама класика, як і френч. Взимку червоний не менш актуальний, ніж будь-які інші сезони. Він допоможе підняти настрій і зробити яскравий акцент, будь-що ви одягнені.

Глибокий синій

Шляхетний відтінок, який нагадає про переливи дорогоцінного каміння. Він чудово поєднується з теплими в'язаними речами пастельних відтінків.

Гарячий шоколад

"Затишний" манікюр, який нагадує про тепло, будинок, смачні гарячі напої — каву, какао та гарячий шоколад. Один із наймодніших трендів майбутньої зими.

Голографічні лаки

Не виходять із моди і голографічні лаки. Розгляньте різні техніки: ефект розсипу блискіток, покриття з глітером або за допомогою втирання. Проте продаються й готові лаки із голографічним ефектом. Вони чудово відбивають частинки світла, світяться під софітами, а при денному освітленні виглядають, як лаки з блискітками.

Блискучий чорний

Такий манікюр чудово контрастуватиме з білизною снігу та сніговою погодою. Він створить яскравий настрій вдень і ввечері, коли ви відправитеся до ресторану та театру.

Сливові відтінки

Варіант яскравого манікюру, який у тренді вже не перший сезон і залишиться таким узимку 2022/23, це сливовий манікюр. Подібні тони бувають трохи світлішими або темнішими залежно від ваших уподобань.

Нагадаємо, 2023 - рік якоїсь тваринки? Правила прикраси ялинки, новорічного столу та вибору одягу на 31 грудня.