Через війну зріс ризик небезпечних хвороб: у МОЗ порадили, що робити

Як нагадують у Міністерстві охорони здоров'я України, через війну зростає ризик поширення інфекційних хвороб. А захист від них дають лише щеплення. Про це йдеться у новому дописі МОЗ на офіційній фейсбук-сторінці відомства. Як зауважують у міністерстві, спеціально готуватися до щеплення чи чекати оптимального часу для них не потрібно.

Інфекційна лікарня. Фото: скриншот Youtube
Інфекційна лікарня. Фото: скриншот Youtube

Кому з українців доплатять за роботу: у Мінсоцполітики назвали категорії та умови

У Міністерстві соціальної політики України назвали категорію осіб, які доплатять за роботу. Зокрема, мова йде про соцпрацівників. Як заявила міністерка соціальної політики Оксана Жолнович під час телемарафону, таку ініціативу Мінсоцполітики реалізує спільно з ЮНІСЕФ.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Соцвиплати, фото: Знай.uа
Соцвиплати, фото: Знай.uа

Хіросіма та Нагасакі: путін зробив страшний натяк на ядерний удар

Російський диктатор путін ніяк не може награтися з ядерним озброєнням і вирішив насторожити французького лідера Макрона можливим ударом. Про це із посиланням на власні джерела у французьких дипломатичних колах повідомило британське видання Daily Mail.

Макрон і путін, скріншот: YouTube
Макрон і путін, скріншот: YouTube

Сварки та розборки: журі Нацвідбору на "Євробачення-2023" здійняло бурю у мережі через Тополю, Саніну, Джамалу та Тіну Кароль

Завершилося голосування щодо вибору членів журі у Нацвідборі "Євробачення - 2023". Стали відомі імена трьох переможців, але не всі виявилися задоволеними результатами. І так, 7 листопада український народ обрав тих зірок, які відбиратимуть талановитих артистів. Ними стали Тарас Тополя з "Антитіл", Юлія Саніна з "The Hardkiss" та Джамала, яка одного разу вже перемогла на "Євробаченні".

Тіна Кароль, фото з Telegram
Тіна Кароль, фото з Telegram

Коли українцям повернуть світло: скільки доведеться жити з віяловими відключеннями

Стало відомо про те, скільки ще триватимуть аварійні відключення електроенергії у Києві та інших регіонах України. Чи можна сподіватись на стабільну ситуацію найближчим часом. Про це повідомив виконавчий директор ДПЕК Дмитро Сахарук в ефірі телеканалу "Київ".

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

Готовність до переговорів: Україну схиляють та компроміс путіна

Стало відомо про те, чому Україну почали все частіше схиляти до мирних переговорів із Росією, і чи буде готовий у такому разі путін піти на компроміси. Повномасштабна війна в Україні, яку диктатор путін розпочав 24 лютого, безумовно вплинула практично на весь світ. Це викликало кризи відразу в багатьох сферах, але найбільше йдеться про продовольчу та енергетичну.

Переговори рф і України, скріншот з відео
Переговори рф і України, скріншот з відео