Сучасна війна практично неможлива без віри. Людям постійно хочеться слухати нові сприятливі прогнози і на щастя у нас таких фахівців вистачає.

Цього разу астрологіня та тарологиня Людмила Хомутовська вийшла в ефір зі Славою Деміним на YouTube-каналі " ЛюксФМ ", де вони обговорили низку нагальних питань. Зокрема, мова пішла про звільнення територій до кінця року, виїзд Володимира Зеленського за кордон, а також кінець влади Олександра Лукашенка.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Почнемо з найприємнішого – деокупація наших земель, які зараз зайняті кремлівськими злочинцями. Екс-генерал США Бен Ходжес напередодні зробив заяву, що ЗСУ має шанси повернути кордони України до 24 лютого ще до початку 2023 року. Тарологіня подивилася, чи це так буде насправді.

"Якщо буде більше зброї, то так - можуть. Зараз йде накопичення озброєння. Взагалі, плани зараз прикривають, про це не говорять. Отримуємо якусь зброю, і чекаємо. Може бути. як на мене це буде трохи далі, на рівні трохи далі за Новий рік. Однак, як варіант може бути саме так" - каже Людмила Хомутовська.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також ще одне питання вкрай цікавить громадськість. Востаннє президент України Володимир Зеленський за офіційними даними залишав територію країни в 20-х числах лютого, за кілька днів до вторгнення. Однак, чи це так насправді. Вирішили впевнитись ще й на картах таро.

Таролог, фото: скріншот із відео
Таролог, фото: скріншот із відео

Вони показали, що цього не було, і всі вісім із половиною місяців президент справді був в Україні. Максимум міг бути біля кордону, але біля країни.

"Світ його бачив. Потрібно розуміти, що ми в зовсім іншому столітті живемо, і не завжди потрібно виїжджати, щоб світ його бачив", - розповідає вона.

Ну і під кінець питання про наших північних сусідів – Білорусь. Чи може найближчим часом статися так, що Олександра Лукашенка скинуть із поста, і як це станеться.

"Там буде щось на кшталт перевороту, і його таким чином знімуть. Чи залишиться він живим під час цього - думаю так. До перемоги України він ще ховатиметься, це буде вже після" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що грип і застуда обійдуть вас десятою дорогою зимою: 6 простих кроків, щоб запобігти хворобам

Раніше повідомлялося, що свічки та пічне опалення можуть бути небезпечними: правила використання при вимкненні світла

Також, як правильно підготувати запас води: поради, які допоможуть легко перенести відсутність з найнеобхіднішого